bio sam tu,na low detaljima nema tih novcanica
Inace,igrao sam igru,stojim iza svoga prvog komentarao njoj,za fanove ce da bude extra,za ostale prosek/malo iznad.
Par zamerki samo da spomenem:
-sto rece Boki,malo su previse SkiFi napravili od ovoga,moci malo unistavaju dozivljaj tamanjenja svaba,
-onaj kompas,neverovatno koliko je tacan,i da ste u lavirintu uvek bi pokazivao smer gde trebate ici umesto konacne lokacije,te je stoga apsolutno nemoguce da se izgubite(zaglavite na 10,20,30... minuta),sto mi opet delom unistava car prvog dela,gde se cak i satima znalo lutati po nivou trazeci izlaz,
-oni "bazeni" za punjenje moci su precesti na mapama,skoro nikad vam se ne moze desiti da vam je zafali pa da morate "da se brinete" kako cete se snaci,
-igra je sada open sistem,sada mozete birati kojim redosledom cete misije izvrsavati,kao i koje od njih cete resavati,i jos su dodali da mozete unapredjivati oruzja(napravise Stalkera od igre),
-AI je solidan,znaju se i sakriti i napadati,naravno,veoma ih je lako nasamariti i narasetati,ali u tome i jeste car Wolfensteina,ne bi ni valjalo da su neki mozgovi teski za ubiti
-i mozda jedna od najvecih zamerki...jos uvek nisam naletio na mumije
jest da nisam puno ni igrao,ali do sada sam video samo svabe,nekog carobnjaka i nekog Uber svabu(onaj lik sa particle gunom),sto je za sada mala raznovrsnost protivnika.Al verujem da ce se sa daljim tokom igre to povecavati