Autor Tema: Diablo III  (Pročitano 31081 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

4evra

• Nerazzurro
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
Re: Diablo III
« Odgovor #105 poslato: 21. maj 2012, 02:13:26 »
30 dana igranja i limit do 13tog lvla.
Kao za wow sto imas onaj trial.
It will be born here, at the Orologio restaurant,meeting place of artists and it will be always a team of great talent.On this splendid night it's colours will be given:The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale,because we are brothers of the world

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Darcoolio

Џони

• За те црвено-беле боје
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #106 poslato: 23. maj 2012, 01:08:58 »
Завршио сам је.. Игра је :ave:

Појављују се нека добра стара лица.. :)

4evra

• Nerazzurro
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #107 poslato: 23. maj 2012, 01:13:44 »
E sad ti sledi najvaznije pitanje :)
Sta sad imas da radis u igri,sad kad si je presao?
Jel ima roamer mode neki,il nesto,il samo mozes opet da prelazis na vecoj tezini?
It will be born here, at the Orologio restaurant,meeting place of artists and it will be always a team of great talent.On this splendid night it's colours will be given:The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale,because we are brothers of the world

Џони

• За те црвено-беле боје
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #108 poslato: 23. maj 2012, 01:39:07 »
Опет прелазиш на већој тежини.

Кад мало прође време, вероватно ћу почети да прелазим на nightmare, али public games (илити co-op са другим играчима)

4evra

• Nerazzurro
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #109 poslato: 23. maj 2012, 01:59:47 »
Ja sam sa onim tvojim keyom pikao coop :)
Hvala Niku sponzoru :D

Elem,taj started paket je zapravo isto ono sto bese ona open beta,dakle posle Leoric questa nema dalje.
Al' me to nije sprecilo da se,posto sam vec jednom presao sa wizardom,prsim pred ostalima kako znam gde je sta,ovaj put sa monkom :)

Meni je bedak to sto nema nekog sadrzaja nakon sto se predje igra,cisto me zanima kako su blizardovci kontali da ce aukcija za pravi novac da bude popularna,posto em nema toliko neki izbor itema,em je te iteme "lako" naci,a i ako ih ne nadjes,ne igraju ti ulogu jer su ti dovoljni itemi koje uzmes dok pratis quest.

Sto nas ostavlja sa kupovinom charactera.
A opet,ako si ti presao sa nekim likom igru,sto bih ja kupovao od tebe tog razvijenog lika,kad nemam nista od toga.
Nije to wow pa da zapravo preskaces 80 lvlovanja i ides direkt na pvp,ovde ako kupis razvijenog lika opet mozes samo da prelazis igru :)

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Џони

witchfighter

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #110 poslato: 23. maj 2012, 14:01:22 »
mmmmm, pa ja negde procitah da ce i u diablu biti arene kao u wow-u...

evo snimak od pre 2 godie, ne znam jesu li ostali pri tome, to objasnjava potrebu za kupovinom svega i svacega

« Poslednja izmena: 23. maj 2012, 14:45:25 od strane witchfighter »

Џони

• За те црвено-беле боје
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #111 poslato: 23. maj 2012, 17:08:02 »
Не пратим шта се дешава и да ли нешто најављују, али чини ми се да сам раније прочитао да ће PvP убацити пар месеци након пуштања игре.

4evra

• Nerazzurro
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #112 poslato: 23. maj 2012, 19:01:25 »
to vec onda daje novu dimenziju igri,te glavni razlog zasto b ise trebala kupiti

Џони

• За те црвено-беле боје
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #113 poslato: 15. jun 2012, 11:19:48 »
Пустили су аукцију са правом ловом.

- Ми можемо да га дувамо, јер може да се користи battle.net ballance или paypal.

Прво је да све паре које добијеш можеш да користиш искључиво на неким од Blizzard производа (wow, star craft...).

Друго сви знају. Једини начин да подигнеш кеш, али ми га дувкимо.

- Има људи као и у свакој игри, који буквално играју 24/7 и налазе болесне ствари на inferno тежини (4. и последња тежина). Неки од њих су већ продали више ствари за 200-300 долара.

Нисам је играо већ сигурно недељу дана и тренутно сам на hell или 3. тежини, и ту нема ствари као на inferno.

Тако да, доста од мене. Играћу по мало, али ништа од аукције што се мене тиче. :)

Darcoolio

• Diskriminator foruma
  • Administrator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #114 poslato: 15. jun 2012, 12:51:41 »
Izašao je neki server emulator od "lude krave".

Posebna ponuda za članove foruma za MTS i Supernovu.
Poruka u inbox za ponudu ili klik na baner za više informacija.

4evra

• Nerazzurro
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #115 poslato: 15. jun 2012, 15:31:03 »
Cek nik,pa ako podrzava PayPal onda se mogu dizati pare i na nasim prostorima.Ja sam vec dizao sa njega,normalno skroz.

A i koliko se secam rekli su zvanicno da ce biti cash in,tj da prebacis sa battle neta na PayPal,al' moras im tu platiti nekih 20,30%.

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Џони

Џони

• За те црвено-беле боје
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #116 poslato: 15. jun 2012, 16:56:14 »
Јесте, може се пребацити.

А за PayPal нисам знао. Мислио сам да уопште не може код нас.. То онда мења причу.. :)

Aleksandar PES

• Professional
    • Pogledaj profil
« Odgovor #117 poslato: 30. decembar 2012, 19:56:28 »
jel moze neko da mi kaze kako da igram offline? Jel sam trebao, kad mi je radio update, da iskljucim net?
i ako ima neko dobar link gde da je skinem nek mi posalje u inboks. Hvala

Ashitaka

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #118 poslato: 7. januar 2013, 22:35:22 »
DA li postoji neki fazon da se igra to a da se ne plati? Neki piratski serveri neki ***** nesto? :S
« Poslednja izmena: 8. januar 2013, 01:59:03 od strane Fatal1ty »