Autor Tema: Basketball Manager  (Pročitano 9698 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Red Devil

• Superstar
    • Pogledaj profil
    • http://www.manutd-serbia.com
Basketball Manager
« Odgovor #15 poslato: 24. april 2008, 21:53:04 »
Meni i za ovaj patch trazi original CD ::S:

kune

• Superstar
    • Pogledaj profil
Basketball Manager
« Odgovor #16 poslato: 24. april 2008, 22:02:44 »
Priznajem da se ne secam tacno sta treba ali pretpostavljam da treba da krekujes probaj to pa javi.

Jesi li uspeo sa crackom?

NE PISI 2 POSTA ZA REDOM!!!
Kafana je ozbiljna institucija

Red Devil

• Superstar
    • Pogledaj profil
Basketball Manager
« Odgovor #17 poslato: 25. april 2008, 00:15:39 »
Jesam, hvala, skroz sam bio zaboravio da treba da se krekuje:slap:

Lola

• Professional
    • Pogledaj profil
Basketball Manager
« Odgovor #18 poslato: 25. april 2008, 12:34:34 »
Treba mi pomoc oko utakmica, jer sve gubim po 20-30 razlike, da li moze neko da mi kaze kako da igram odbranu da li zonu ili sta, sta da kazem kom igracu u zavisnosti od pozicije itd...

kune

• Superstar
    • Pogledaj profil
Basketball Manager
« Odgovor #19 poslato: 25. april 2008, 12:36:57 »
Lolo ovako ja sve utakmice simuliram posto jednostavno ne znam da ih dobijam to predlazem i tebi. S kojom ekipom igras?

Red Devil

• Superstar
    • Pogledaj profil
Basketball Manager
« Odgovor #20 poslato: 25. april 2008, 21:07:22 »
Nije fora da samo simuliras. Jednostavno gledas kakve su im ocene i stavis prema tome sta ko da radi. Stavis jednom ili dvojici da budu lideri. Mnogo je bitno iskustvo. Ako imas mladog igraca koji ima malo iskustva, bez obzira koliko je dobar, pravice greske, brze faulove....tako da ja ne forsiram previse mlade. Za odbranu gledas njihove igrace, ako imaju malo dobrih sutera za 3, onda forsiras zonu da se ispucavaju ko ludi. Ako ne, onda njihove bolje igrace cuvas sa onim high itensity (ali samo sa iskusnim defanzivcima).
Ja npr igram sa zvezdom, stavim Kuku da je lider, ali mu ne stavim nista od onih suteva, jer ce samo to da radi. Ovako je lider i dosta asistira. Dragicevicu stavim cesto i ono any 2p jer sve moze solidno, a ostalima ono sto znaju (a malo znaju ::S: ). Ma snalazim se, nisam ni ja nesto posebno dobar, a ovo sto znam je iz neke ranije verzije koju sam igrao.

milutinmil

• Regular
  • **
    • Pogledaj profil
Basketball Manager
« Odgovor #21 poslato: 27. april 2008, 17:33:26 »
Kako da ubacim ovaj patch 1.8.2

kune

• Superstar
    • Pogledaj profil
Basketball Manager
« Odgovor #22 poslato: 27. april 2008, 18:01:12 »
Extrakyujes pa udjes u onu ikonu u obliku kutije pa na instal zatim crackujes i to je to.

bperic83

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Basketball Manager
« Odgovor #23 poslato: 1. jul 2008, 14:32:37 »
Ma ovaj menadzer je zesce SR*NJE :( ja sam ulagao mnogo nade u njega, a sad sam se jako razocarao. Ajde sto nije ni blizu fudbalskog, ali je nerealan za medalju. Ma sta radio ne mogu ne da doobijem, nego da izgubim urakmicu sa manje od 40 poena. Evo sad sa Zvezdom igram protiv Dinama iz Bukuresta, inace jako dobre i snazne evropske ekipe, pa valjda zbog toga gubim 42:25 na poluvremenu ... cekam jos da odigram protiv zdravlja u domacem prvenstvu, ako i tu izgubil ubedljivo onda ga brisem i nek mu je laka zemlja. A sto se umora tice ... jel mogu da se odmore ovi igraci ili im se umor samo povecava iz utakmice u utakmicu dok ne pocrkaju??
I da, da ne zna neko sa kod torenta besplatno moze da se skine Pro Basket Manager 2008? To deluje kao mnogo ozbiljnije menadzer, ako neko nije video neka pogleda na njihovom homepage-u ... ovo je SMESNO!!! :(

bperic83

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Basketball Manager
« Odgovor #24 poslato: 1. jul 2008, 14:34:11 »
Greska ... gubim 42:25 posle prve cetvrtine ... strasno!

bperic83

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Basketball Manager
« Odgovor #25 poslato: 1. jul 2008, 15:04:13 »
hehe, moram priznati da nisam ocekivao da ce neko javiti da ima PRo menadzera negde ... :) hvala, covek, ulepsao si mi dan :)

bperic83

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Basketball Manager
« Odgovor #26 poslato: 4. jul 2008, 22:37:44 »
Instalirao sam WBM2008, ali me Avast zeza, ne da mi da kopiram crack full.exe, kaze da je trojanac. Ja sam downloadovao verziju sa "FairLight" direktorijumom u kome su crackovi. Da li mozda neko ima vertiju sa "Warezz", mozda njihov crack nece prijaviti kao trojanca ... ako ima neko sa ovom verzijom neka mi pusti fajl na [email protected]

Hvala unapred.

P.S. Znam sta sam rekao za ovaj menadzer, ali mi sporo ide skidanje Pro Basket Menager-a a i popizdeo sam i poceo sa "jako slabim" Panatinaikosom ... sad konacno mogu i da pobedim :)

ilipap4

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Basketball Manager
« Odgovor #27 poslato: 4. septembar 2008, 16:27:29 »
Greetings from Greece.I dont know if i do it right,but i m looking for wbm 2008 1.84 crack.I cant actually speak your language so that i can 100% understand what you say.If someone has any info plz mail on [email protected]
Thnx mates

scrich

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Basketball Manager
« Odgovor #28 poslato: 15. decembar 2008, 18:52:01 »
Jel moze neko da postavi patch 1.8.2, a da nije na Rapidshare-u ?

Hvala

MarekillaBee

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Basketball Manager
« Odgovor #29 poslato: 13. januar 2009, 23:39:19 »
Citat: kune;326340
http://rapidshare.de/files/39220107/wbm2008_patch182.zip.html
Evo link za 1.8.2 patch za WBM 2008.

care,ajd ponovi link,posto je ovaj istekao