Autor Tema: Euro 2008  (Pročitano 11716 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ghost Rider

• Superstar
    • Pogledaj profil
Re: UEFA EURO 2008 ~~~ Igrica
« Odgovor #45 poslato: 2. oktobar 2009, 13:52:13 »
Otvorio si temu a igra je stara 1 godinu,pri tom si jos postavio slike za PS3 sem prve,kazes grafika je super a grafika preslikana iz FIFE 08,nemoj otvarati glupe teme vise;)

milosh-96

• Superstar
    • Pogledaj profil
    • http://www.sportzona.webs.com
Odg: Re: UEFA EURO 2008 ~~~ Igrica
« Odgovor #46 poslato: 2. oktobar 2009, 15:53:21 »
Citat: Ghost Rider;551776
Otvorio si temu a igra je stara 1 godinu,pri tom si jos postavio slike za PS3 sem prve,kazes grafika je super a grafika preslikana iz FIFE 08,nemoj otvarati glupe teme vise;)

1. Ja sam Screenshotove uzeo sa Google Images, i nisam znao da su za PS3.
2. Grafika  iz moje igrice po meni je super, i otkud sam ja znao da je grafika preslikana za PS3.
3. Temu sam otvorio jel u ovom pod-forumu ima puno manje poznatih igrica pa sam mislio da neko još uvek ovu igricu igra, i da možda neko želi da priča o ovoj igrici.
4. A ono "igrica je stara 1 godinu", u ovom pod-forumu ima puno tema za igre starije od 5 godine i više.
FC INTERNAZIONALE MILANO 1908

Ghost Rider

• Superstar
    • Pogledaj profil
Re: Odg: Re: UEFA EURO 2008 ~~~ Igrica
« Odgovor #47 poslato: 2. oktobar 2009, 17:59:01 »
Citat: milosh-96;551832
1. Ja sam Screenshotove uzeo sa Google Images, i nisam znao da su za PS3.
2. Grafika  iz moje igrice po meni je super, i otkud sam ja znao da je grafika preslikana za PS3.
3. Temu sam otvorio jel u ovom pod-forumu ima puno manje poznatih igrica pa sam mislio da neko još uvek ovu igricu igra, i da možda neko želi da priča o ovoj igrici.
4. A ono "igrica je stara 1 godinu", u ovom pod-forumu ima puno tema za igre starije od 5 godine i više.

Naravno da ima puno tema za igre starije od 5 godina al niko nepise vise u njima,i da je UE 2008 dobra igrica i da je svi igraju tema bi bila otvorena kad je igra izasla,a posto kazes da je kod tebe grafika super izgleda da ti nisi igrao u skorije vreme neke dolove fife::S:

4evra

• Nerazzurro
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
Re: UEFA EURO 2008 ~~~ Igrica
« Odgovor #48 poslato: 2. oktobar 2009, 18:12:44 »
Slazem se sa Ghostom,da je igra bila zapazenija i popularnija vec bi imala ovde temu dok bi izasla.
Nema smisla otvarati nove teme za "stare" igre(jer verovatno tema o njoj vec postoji,a ako ne postoji to znaci da i nije bila neka) ;)
It will be born here, at the Orologio restaurant,meeting place of artists and it will be always a team of great talent.On this splendid night it's colours will be given:The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale,because we are brothers of the world