Serbian gaming community
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ali stvarno je mocno kada se budis iz kovcega i rokas sve sto se krece!!
SPOILERPa djuka brate na kraju ustani i pobi ona govna okolo.I ja sam se izgubio, samo dok nisam provalio foru. Nisam mogao da verujem da je mrtav. :mrgreen:SPOILER
SPOILERPa djuka brate na kraju ustani i pobi ona govna okolo.I ja sam se izgubio, samo dok nisam provalio foru. Nisam mogao da verujem da je mrtav. :mrgreen:
::S:::S:Brate hitno obrazlozi ovu recenicu ::S: meni se ne budi iz kovcega nego ode dole... aaaaaaaaaaaaa pricaj jel me zezas ili sta Edit: tema preimenovana u Hitman Fan CLub!
Јеботе, ја обрисао игрицу сад, нисам ни знао да може устати из ковчега и рокати говна около ::s: ::s: ::s:Сад у инат има' да инсталирам опет!
Samo moras da pronadjes taster pomocu koga ce agent da ustane!!To je isti onaj koliko se secam pomocu koga vadis oruzije!!Probaj nekoliko puta moras ga pronaci!!Zato ja kazem da je kraj mnooooooooooogo mocan!!Vracas se iz mrtvih i najebes im se keve!!P.S prvo pobij obezbedjenje oko sebe,posle sve ide lagano!!
Ja krecem od pocetka da igram mislim od 1.dela samo da ga uzmem od brata!!::Al ne mogu da verujem da vecina vas nije znala da na kraju treba da ustanes i ubijes onog lika!!
Evo ga taj kraj o kome terry priča