Autor Tema: Hitman  (Pročitano 23076 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Lacky

• Gost
Hitman
« poslato: 2. decembar 2007, 19:00:27 »
Hitman је заједнички назив за серију рачунарских игара, чији је протагониста Агент 47, такође називан и као Mr. 47 или само 47. Агент 47 је клон, део дугорочног пројекта генетског пројектовања савршеног убице, и уједно његов најуспелији плод. Током приче, његове вештине и умеће ће га често доводити у контекст легенде и мита међу другим убицама и поручиоцима убистава. Своје име је добио по два задња броја бар кода који му је истетовиран на потиљку.

Игру је развила данска група IO Interactive, која је данас део издавачке куће и компаније Eidos Interactive. Како композитор и главни задужени за звук у сва четри дела игре, прославио се Џеспер Кид (Jesper Kyd).

До данас су издата четри дела игре: Hitman: Codename 47 (2000), Hitman 2: Silent Assassin (2002), Hitman: Contracts (2004) и Hitman: Blood Money (2006). Сва четри дела игре су доступна само за PC, последња три дела постоје и у издањима за PlayStation 2 и Xbox, за GameCube је издат само други део, док је за сада последњи наставак игре изашао и у верзији за Xbox 360.
« Poslednja izmena: 29. novembar 2013, 16:07:28 od strane Горан »

maremas

• Legenda foruma
    • Pogledaj profil
    • http://www.pes-serbia.net
Hitman
« Odgovor #1 poslato: 2. decembar 2007, 19:04:01 »
Hitmen 1 je imao nezgodne kontrole na koje nikako nisam mogao da se naviknem, a zato mi je Hitman 2 bio vrh, trojku sam malo igrao nije mi se nesto svidela!

terry

• Superstar
    • Pogledaj profil
Hitman
« Odgovor #2 poslato: 2. decembar 2007, 19:05:56 »
Citat: Lacky;266046
Hitman је заједнички назив за серију рачунарских игара, чији је протагониста Агент 47, такође називан и као Mr. 47 или само 47. Агент 47 је клон, део дугорочног пројекта генетског пројектовања савршеног убице, и уједно његов најуспелији плод. Током приче, његове вештине и умеће ће га често доводити у контекст легенде и мита међу другим убицама и поручиоцима убистава. Своје име је добио по два задња броја бар кода који му је истетовиран на потиљку.

Игру је развила данска група IO Interactive, која је данас део издавачке куће и компаније Eidos Interactive. Како композитор и главни задужени за звук у сва четри дела игре, прославио се Џеспер Кид (Jesper Kyd).

До данас су издата четри дела игре: Hitman: Codename 47 (2000), Hitman 2: Silent Assassin (2002), Hitman: Contracts (2004) и Hitman: Blood Money (2006). Сва четри дела игре су доступна само за PC, последња три дела постоје и у издањима за PlayStation 2 и Xbox, за GameCube је издат само други део, док је за сада последњи наставак игре изашао и у верзији за Xbox 360.

Ovaj deo sam igrao i odusevio sam se!!Preporucujem igricu svima koji je nisu probali!!
P.S mislim da tema postoji!!

Lacky

• Gost
Hitman
« Odgovor #3 poslato: 2. decembar 2007, 19:08:24 »
Citat: maremas;266047
Hitmen 1 je imao nezgodne kontrole na koje nikako nisam mogao da se naviknem, a zato mi je Hitman 2 bio vrh, trojku sam malo igrao nije mi se nesto svidela!

jesi probao Blood Money ? ::D:

maremas

• Legenda foruma
    • Pogledaj profil
    • http://www.pes-serbia.net
Hitman
« Odgovor #4 poslato: 2. decembar 2007, 19:11:35 »
Ne, verujem da je extra!

terry

• Superstar
    • Pogledaj profil
Hitman
« Odgovor #5 poslato: 2. decembar 2007, 19:12:56 »
Citat: maremas;266055
Ne, verujem da je extra!

Probaj brate!!Neces se pokajati!!Mnogo je mocan kraj igrice!!Mnoooooooooogo!!

Lacky

• Gost
Hitman
« Odgovor #6 poslato: 2. decembar 2007, 19:15:58 »
bloody money:

johnnynikola

• Professional
    • Pogledaj profil
Hitman
« Odgovor #7 poslato: 2. decembar 2007, 19:17:19 »
Rekao mi je ortak da treba da izadje i film.

Lacky

• Gost
Hitman
« Odgovor #8 poslato: 2. decembar 2007, 19:23:52 »
Citat: johnnynikola;266061

film je horor-uzivo koliko je dobro, bar po trejleru
jer su lik kao i neki segmenti iz video igre, skinuti full vrh ::D:

set

• Vreo ko Afrika
  • Superstar
    • Pogledaj profil
Hitman
« Odgovor #9 poslato: 2. decembar 2007, 19:48:51 »
Citat: johnnynikola;266061

Premijera 6. decembra kod nas.

Obrnuo sva 4 dela. Mnogo jaka igra.

Djuka

• Kuća Slavnih
  • Superstar
    • Pogledaj profil
Hitman
« Odgovor #10 poslato: 2. decembar 2007, 20:15:58 »
Iako postoji par tema o Hitman-u ova tem anece nikako biti lock-ovana jer nijedna od njih pre nije objedinjavala sve delove hitman-a a i uskoro se blizi film...

Inace ko god me bolje poznaje zna da je najbolja igra svih vremena po meni HITMAN.
Pre dok sam bio na raznim forumima svuda sam se potpisivao kao hitman, pa cak i kad sam igrao Counter Strike...

Dakle, Hitman je po meni najbolja igra svih vremena za PC i lik Agenta 47 je meni najbolji lik svih vremena i svi oni koji gotive ovu igru su i moji prijatelji :lol:

@terry
kraj u blood money nije nimalo mocan... meni su oci zasuzile :sad:

set

• Vreo ko Afrika
  • Superstar
    • Pogledaj profil
Hitman
« Odgovor #11 poslato: 2. decembar 2007, 20:20:16 »
SPOILER

Pa djuka brate na kraju ustani i pobi ona govna okolo.

I ja sam se izgubio, samo dok nisam provalio foru. Nisam mogao da verujem da je mrtav. :mrgreen:

SPOILER

Ra1deN

• Top player
    • Pogledaj profil
Hitman
« Odgovor #12 poslato: 2. decembar 2007, 21:09:58 »
Nisam znao za film,jedva cekam.Inace nisam toliko igrao ali je extra.

Lacky

• Gost
Hitman
« Odgovor #13 poslato: 3. decembar 2007, 13:03:26 »
jos informacija za one koji nikada nisu igrali hitmana: ::D:

Сваки од четри дела игре је подељен на више мисија, у којима је циљ елиминисати једну или више особа, а некад и под тачно одређеним условима. Игра је тако дизајнирана да играчу увек пружи мноштво начина да циљ мисије оствари, а на самом играчу је да својом игром одреди ниво насиља који може варирати од савршеног убиства до бруталног масакра.

Нелинеарност се састоји у мноштву оружја и предмета који се могу употребити за остварење мисије, као и у величини и детаљности места на којима се мисије одвијају, а која често остављају доста просторадопушта истраживању и проналажењу нових и нових тактика и приступа мисији. Такође је присутан елеменат збуњивања противника нпр. лажним узбунама, или његовог навођења да почини грешку која се може искористити.

У четвртом делу игре је омогућено коришћење људи као „живих штитова“ или њихово гурање преко ограде. Увођење реалнијег спектра могућности кретања и скривања по просторима у којима се одвијају мисије допринело је још већем нивоу нелинеарности у овом издању игре.

Djuka

• Kuća Slavnih
  • Superstar
    • Pogledaj profil
Hitman
« Odgovor #14 poslato: 3. decembar 2007, 13:39:36 »
Pevi i cetvrti deo su najjaci...
Prvi zbog price, tezine i svoje originalnosti a cetvrti zbog izvodjenja, grafike, misija, kraja :sad: