Autor Tema: Nhl 2008  (Pročitano 6208 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Andrej22

• Top player
    • Pogledaj profil
Nhl 2008
« Odgovor #30 poslato: 15. avgust 2008, 15:05:47 »
to sam mu i rekao, kaze da ne moze mada ja i dalje mislim da je tako a on to nije dobro uradio

Dule 93

• Čovek sa prostatom
  • Superstar
    • Pogledaj profil
Nhl 2008
« Odgovor #31 poslato: 15. avgust 2008, 17:24:47 »
Citat: Wade;359546
Run WinRAR, then go to File > Open Archive, change 'Types of Files' to All Files, then find the .001 file, open it, and it should show the .iso file thats inside, you need to extract whats inside to another folder, might take 5 mins or so to extract. Note: you just need to extract the first file .001 and winrar will extract the rest.
Ovo sam pronasao na nekom forumu.Valjda ces uspeti da ih raspakujes.

Hvala uradio sam to i moze .Ajde nek mi neko baci na pm CD K**.

CartmanLee

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Nhl 2008
« Odgovor #32 poslato: 13. decembar 2008, 00:41:48 »
Vidim da  tema nije nešto aktivna, ali možda se nađe neki zanesenjak.

Novi sam na ovom forumu, vaš druškan Stole mi je rekao za ovaj forum.

Zajedno s kolegama sam pokrenuo web sajt http://www.ledolomac.com, koji se bavi NHL ligom, hokejom na ledu i online igranjem  NHL igara za PC. Svaki dan možete uz burek pročitati najnovije, friške vesti iz najjače hokejaške lige na svetu

Trenutno nas je prijavljeno 21 član, a voleli bismo da skupimo što više fanova ovog superzanimljivog sporta.

Igramo NHL 09 za PC, u teku je prvi službeni turnir, a prije smo igrali turnire i lige po nekim drugim sajtovima. U planu je i sučeljavanje sa slovenskim, ruskim i češkim klanovima.

Stoga, ako vas zanima hokej i željni ste pravog muškog napucavanja, navratite.

Pozz

nataeos

• Superstar
    • Pogledaj profil
Nhl 2008
« Odgovor #33 poslato: 13. decembar 2008, 16:54:18 »
Citat: CartmanLee;415252
Vidim da  tema nije nešto aktivna, ali možda se nađe neki zanesenjak.

Novi sam na ovom forumu, vaš druškan Stole mi je rekao za ovaj forum.

Zajedno s kolegama sam pokrenuo web sajt http://www.ledolomac.com, koji se bavi NHL ligom, hokejom na ledu i online igranjem  NHL igara za PC. Svaki dan možete uz burek pročitati najnovije, friške vesti iz najjače hokejaške lige na svetu

Trenutno nas je prijavljeno 21 član, a voleli bismo da skupimo što više fanova ovog superzanimljivog sporta.

Igramo NHL 09 za PC, u teku je prvi službeni turnir, a prije smo igrali turnire i lige po nekim drugim sajtovima. U planu je i sučeljavanje sa slovenskim, ruskim i češkim klanovima.

Stoga, ako vas zanima hokej i željni ste pravog muškog napucavanja, navratite.

Pozz

bas fino... sad ce se vrnem na vas sajt da vidim:)
Niko kao oni nije potpomogao da srpstvo danas izgleda tako mizerno, očajno i bolno, da je srpska sadašnjica bez svetlosti i u jednoj velikoj zloslutnoj tišini.