Ljudi e ovako:
Rome total war sam igrao i presao i perfektna je igrao, a sada igram medieval 2 total war i ona je jos perfektnija igra doduse nisam igrao prvi medieval niti barbarion invasion ali vjerujem da je to dobro, ali se vratim na poentu mnogo mi je krivo sto nema Srbije u Medeival 2 i razocarao sam se ali sta da se radi neki momci su cak slali poruke prije nego sto ce izaci Medieval 2 total war da ubace SRBIJU ali oni nise hteli ni da cuju tako da od Srbije i srpske vojske u Medieval 2 imate samo placenike (njih mozete samo kupovati princom ili generalima) i to u podrucju grada Sofije takozvani Serbian Knights i Slav Archers e to je sve od Srbije.
A sto se patcheva tice ja sam cuo da se pravi Serbian patch i da jos nije izasao ali gledao sam slike covjeka koji je predstavljao patch i imate i srbiju i bosansku baovinu i grbove i jedinice i gradove sve.
A sto se zajednickog rada tice ja sam za to da se napravi pravi SRPSKI patch jeli stvarno zar cak ni KOSOVSKA BITKA da izostane, sto se tice grbova to je lako, a generale obavezno LAZAR , OBILIC ,VUK BRANKOVIC mozemo ubaciti sve velikase sa kosovske bitke
E to je sve od mene POZDRAV.
P.S. Hvala na linkovima moracu malo da pogledam sta tu ima pa cu se javiti kada prostudirram malo OK
EDIT:
Ej ljudi jeli zna neko neki link sa alatkama za modifikovanje MEdieval Total Wara 2
npr za