Serbian gaming community
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
можда МИ можемо да направимо Србенде у Rome Total War
kad ste vec o takvim stvarima ( mlislim da ubacujete srbende hehe) : mislite li da to moze i u Medieval Total War ili ne?
А што не би могло! То би било још реалније, него да их убацујемо у Rome!Чим нађем мало времена почећу да учим како се праве ови modovi!
Tsardoms: Total War is a M2TW and Kingdoms modification that focuses on the Balkan, Near East and part of Italy starting from uprise of Tsar Stefan Uroš IV Dušan in 1345 and concluding in 1530. Tsardoms allow you to take control of 8 factions (in later versions even more!) all complete with over brand new artistically crafted warriors ready to do your command!
за оне који не знају изашла је експанзија KINGDOMS зa medieval total war 2иначе total war ћe следеће године избацити нови део empire total war који ће обухватити 18. и 19. век значи период наполеонових освајања...стварно ми није јасно што то праве кад већ постоји игра империал глори која је на фору тотаl wara а обухвата исто 18. и 19. век.
шта фали? И онако је Imperial Glory крш у односу на било који Total War! Дај Боже да убаце Србенде. Био би ред!
Nije Expanzija.... Imam je ja. Igra je na 2 DVD-ia.... Znachi WRX je.... :player: :player: