Autor Tema: Total War  (Pročitano 52869 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ogisha

• Superstar
    • Pogledaj profil
Total War
« Odgovor #15 poslato: 21. septembar 2007, 17:28:59 »
у RTW : Barbarian Invasion имају Словени (The Slavs).....А ми можемо да уместо например Острогота , ставимо нас, Србе. више информација на www.twcenter.net , http://rtw.heavengames.com

nemacgm

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Total War
« Odgovor #16 poslato: 21. septembar 2007, 20:25:52 »
Citat: Ogisha;234869
можда МИ можемо да направимо Србенде у Rome Total War ???

ОК! Мислио си на Invasion. То би било сјајно, ако је изводљиво. Хвала на линковима, има корисних ствари (ваља оно простудирати)! А можда бисмо могли
да заменимо Daciu(мислим да су они) са Србијом у Rome Total War зато што заузима цео Балкан! Pozz

Ogisha

• Superstar
    • Pogledaj profil
Total War
« Odgovor #17 poslato: 23. septembar 2007, 22:43:20 »
нема на чему....мислим да си у праву , мада дао бих ти више информација о свему томе да нисам банован са форума (http://rtw.heavengames.com). Што се тиче графике (заставе, слике вођа....) то могу да урадим.... али сада не знам да ли бих могао да променим целу нацију, ту би већ могли да се ујединимо ...

П.С.   http://www.twcenter.net/forums/downloads.php?do=cat&id=23    разне алатке за едитовање Rome Total War-a.

nataeos

• Superstar
    • Pogledaj profil
Total War
« Odgovor #18 poslato: 23. septembar 2007, 22:47:19 »
kad ste vec o takvim stvarima ( mlislim da ubacujete srbende hehe) : mislite li da to moze i u Medieval Total War ili ne?
Niko kao oni nije potpomogao da srpstvo danas izgleda tako mizerno, očajno i bolno, da je srpska sadašnjica bez svetlosti i u jednoj velikoj zloslutnoj tišini.

Ogisha

• Superstar
    • Pogledaj profil
Total War
« Odgovor #19 poslato: 23. septembar 2007, 22:57:30 »
не знам стварно , не играм Мedieval.............

http://www.twcenter.net/forums/downloads.php?do=file&id=1511
ово је фајл од 96 страна са скоро свим туториалима за Rome Total War.
Па ко има времена нека проучи па нек јави ако схвати нешто !!:smile:

ВАЖНА СТВАР за све који играју RTW : Уколико скидате неки од печева само да знате да НЕ МОЖЕТЕ да обришете само печ ако вам се не свиди, НЕГО ЦЕЛУ ИГРИЦУ,  а то се наравно не исплати. Мој савет вам је (из искуства) да скидате разноразне модове који убацују понешто ново, јер ови печеви уствари ништа не мењају , него подешавају игрицу да прихвати неке нове мапе (нпр. битка код Термопила итд. )

nemacgm

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Total War
« Odgovor #20 poslato: 23. septembar 2007, 23:03:03 »
Citat: nataeos;236328
kad ste vec o takvim stvarima ( mlislim da ubacujete srbende hehe) : mislite li da to moze i u Medieval Total War ili ne?

А што не би могло! То би било још реалније, него да их убацујемо у Rome!
Чим нађем мало времена почећу да учим како се праве ови modovi!

Bunge

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Total War
« Odgovor #21 poslato: 24. septembar 2007, 14:18:42 »
Citat: nemacgm;236341
А што не би могло! То би било још реалније, него да их убацујемо у Rome!
Чим нађем мало времена почећу да учим како се праве ови modovi!

Mnogi su probali da ubace Srbiju u igru pa je ispalo jedno veliko :shit:
Od Decembra čekam da završe ovaj mod:
/http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=118465
edit:
Vizuelno igra izgleda extra, ali to naĂ…Âľalost povlači i extremnu zahtevnost. Na pribliĂ…Âľno istim graf. podešavanjima u CoH imam nekih 20-25 fps, a u MTW2 7-10 fps u bitkama:wall:

Ogisha

• Superstar
    • Pogledaj profil
Total War
« Odgovor #22 poslato: 24. septembar 2007, 20:03:28 »
матори, не мислим ја да ће они да направе Србију...... брига њих за нас, него могли би ми то да покушамо ..... само требаће нам времена и стрпљења

Bunge

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Total War
« Odgovor #23 poslato: 24. septembar 2007, 22:52:15 »
Ma ovaj mod prave naši ljudi imaš ovde više o tome.
Citat
Tsardoms: Total War is a M2TW and Kingdoms modification that focuses on the Balkan, Near East and part of Italy starting from uprise of Tsar Stefan Uroš IV Dušan in 1345 and concluding in 1530. Tsardoms allow you to take control of 8 factions (in later versions even more!) all complete with over brand new artistically crafted warriors ready to do your command!

nemacgm

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Total War
« Odgovor #24 poslato: 1. oktobar 2007, 19:59:18 »
Зна ли неко где може да се купи оригинал Rome Total War и пошто је? Не би требало да је много јер је игра прастара! Треба ми да би играо ROME TOTAL REALISM!

fantomka

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Total War
« Odgovor #25 poslato: 1. oktobar 2007, 23:54:55 »
за оне који не знају изашла је експанзија KINGDOMS зa medieval total war 2

иначе total war ћe следеће године избацити нови део empire total war који ће обухватити 18. и 19. век значи период наполеонових освајања...
стварно ми није јасно што то праве кад већ постоји игра империал глори која је на фору тотаl wara а обухвата исто 18. и 19. век.

nemacgm

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Total War
« Odgovor #26 poslato: 2. oktobar 2007, 18:59:33 »
Citat: fantomka;240374

иначе total war ћe следеће године избацити нови део empire total war који ће обухватити 18. и 19. век значи период наполеонових освајања...
стварно ми није јасно што то праве кад већ постоји игра империал глори која је на фору тотаl wara а обухвата исто 18. и 19. век.

шта фали? И онако је Imperial Glory крш у односу на било који Total War! Дај Боже да убаце Србенде. Био би ред!

fantomka

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Total War
« Odgovor #27 poslato: 2. oktobar 2007, 22:53:44 »
Citat: nemacgm;240643
шта фали? И онако је Imperial Glory крш у односу на било који Total War! Дај Боже да убаце Србенде. Био би ред!

ма де ће бре да нас убаце,ако нису у 4 дела средњег века:медивал 1,2 и експанзије за оба,иако смо држали скоро целу грчку и били најача земља на балкану,онда неће ни сад кад смо у 18 и 19. веку били у ропству под турцима.  :angry:

:shit:

Interista

• Top player
    • Pogledaj profil
Total War
« Odgovor #28 poslato: 3. oktobar 2007, 01:20:19 »
Citat: fantomka;240374

Nije Expanzija.... Imam je ja. Igra je na 2 DVD-ia....

Znachi WRX je.... :player: :player:

nemacgm

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Total War
« Odgovor #29 poslato: 3. oktobar 2007, 09:37:05 »
Citat: Interista;240895
Nije Expanzija.... Imam je ja. Igra je na 2 DVD-ia....

Znachi WRX je.... :player: :player:

Ја мислим да је експанзија иако је на два DVD! Мада ако си инсталирао без Medieval 2 онда ОК!