Autor Tema: TopSpin 2K25  (Pročitano 826 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

vukasin98

• Edit tim
    • Pogledaj profil
TopSpin 2K25
« poslato: 21. april 2024, 13:59:46 »

Nakon 13 godina Top Spin se vraca na velika vrata. Falila je kvalitetna teniska igra na trzistu, dugo nije bilo nijedne, dok se pre par godina nisu pojavile TWT i AO Tennis. Igrao sam obe, i iskreno, ne znam koja je gora... Morace neke stvari da se popravi i u ovom novom Top Spinu, pre svega licence igraca kojih ima jako malo, ali poznavajuci 2K, ne sumnjam da ce ih ubaciti kroz razne dlc-ove koji ce se naravno dodatno placati..
Igra izlazi 25. Aprila za PS5, PS4, Xbox X/S, Xbox One i PC.
« Poslednja izmena: 21. april 2024, 14:02:09 od strane vukasin98 »
Forza Inter per sempre!

vukasin98

• Edit tim
    • Pogledaj profil
Odg: TopSpin 2K25
« Odgovor #1 poslato: 21. april 2024, 14:17:50 »
Teniseri koji ce se naci u igri:

Andy Murray, Ben Shelton, Carlos Alcaraz, Danil Medvedev, Frances Tiafoe, Matteo Berrettini i Taylor Fritz.

U igri ce se naci i legende: Andre Agassi, John McEnroe, Pete Sampras i Roger Federer.

Teniserke koje ce se naci u igri:

Belinda Bencic, Caroline Wozniacki, Coco Gauff, Emma Raducanu, Iga Swiatek, Karolina Pliskova, Leylah Fernandez, Madison Keys, Naomi Osaka, Paula Badosa, Sloane Stephens.

U igri ce se naci i legende: Maria Sharapova, Serena Williams i Steffi Graf.

Turniri koji ce se naci u igri:

ASB Classic - Auckland, New Zealand;
Australian Open - Melbourne, Australia;
BNP Paribas Open - Indian Wells, USA;
Cincinnati Open - Cincinnati, USA;
Internazionali BNL d’Italia - Rome, Italy;
Miami Open - Miami, USA;
Mutua Madrid Open - Madrid, Spain;
National Bank Open - Toronto, Canada;
Nitto ATP Finals - Turin, Italy;
Roland Garros - Paris, France;
Rolex Masters Paris - Paris, France (fictional venue);
Rolex Monte-Carlo Masters - Monte Carlo, Monaco;
Rolex Shanghai Masters - Shanghai, China;
The Championships, Wimbledon - London, England;
US Open - New York, USA;
And more to come.

Dakle tu su sva 4 Grand Slam-a, svih 9 ATP Mastersa kategorije 1000, uz 48 razlicitih stadiona i dosta sponzora sportske opreme (adidas, asics, babolat, fila, head, lacoste, nike, prince, wilson, yonex, itd.)
Forza Inter per sempre!

Darcoolio

• Diskriminator foruma
  • Administrator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 22. april 2024, 20:23:23 »
Gde si bre Vukašine, krv mu jebem.
Meni ovo deluje kao neka igra od pre 10 godina.

Posebna ponuda za članove foruma za MTS i Supernovu.
Poruka u inbox za ponudu ili klik na baner za više informacija.

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: vukasin98

vukasin98

• Edit tim
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 24. april 2024, 23:32:02 »
Posle duuuuugog odsustva, vracam se nasoj pes zajednici (iako od onog starog pesa zbog kog sam i dosao na forum, nije ostalo nista) :huh:

Sto se tice novog top spina, donekle se i slazem sa tobom. Neke sitnice su promenjene u odnosu na prethodni, malo sminke, novi rosteri i to je u principu to. Nije da ima mnogo toga i da se promeni u teniskoj igri, ali definitivno izgleda bolje od ao tenisa i twt-a. Cekam da igra izadje pa da je isprobam. Dosta ovih klipova po yt-u je od gomile idiota koji nemaju pojma kako se igra tenis zapravo. Verovatno igraju i na amateur, pa AI igra kao Djordje Djokovic :laugh:
Animacije izgledaju solidno, kretanje igraca isto deluje okej (igraci zapravo trce, ne klizaju se kao u nekim drugim igrama). Igra ima potencijala definitivno, e sad koliko ce 2K hteti da dalje ulaze u igru, to cemo videti.
Forza Inter per sempre!

Darcoolio

• Diskriminator foruma
  • Administrator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 25. april 2024, 15:27:34 »
Negde očekujem bombardovanje negativnim recenzijama igrača ako isprate NBA sa mikrotransakcijama i allways online sranjem.

Posebna ponuda za članove foruma za MTS i Supernovu.
Poruka u inbox za ponudu ili klik na baner za više informacija.

vukasin98

• Edit tim
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 26. april 2024, 17:02:01 »
Po tome je 2K i prepoznatljiva, sto me malo plasi. Po broju americkih tenisera i teniserki u igri, mislim da je ovo i mali pokusaj da se neka teniska igra pogura i preko bare, jer realno gledano tenis tamo nije ni u top10 sportova. Tako da verujem da ce i oni sami po broju kupljenih kopija igre praviti plan za neki nastavak i dlc-ove. Meni je svakako gameplay najvazniji, da ima tog real feel-a dok igras, online me iskreno i ne zanima previse.
Forza Inter per sempre!

Коста

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 27. april 2024, 15:55:07 »
Gameplay je perfektan. Sviđa mi se što nije jednostavno da se nauči i što treba znati kad koji udarac odigrati i sa kojim igračem. Ovo ostalo ima i pozitivnih i negativnih strana, ali ništa ne čemu se ne može poraditi u budućnosti.

Sve u svemu, dobra osnova za nastavak podrške. Nije tajna da su najavili u narednim sezonama još tenisera, što je odlično. Izbor turnira/terena je baš ogroman, jedino što nisu svi otključani na početku.

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Darcoolio, vukasin98

vukasin98

• Edit tim
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 1. maj 2024, 14:17:00 »
Slazem se sa Kostom, gameplay je odlican. Nije lako nauciti kako i kad treba izvesti pravi udarac. Tajming je jako bitan, i svidja mi se sto je jako tesko pogoditi pravi tajming kada ste u nezavidnoj poziciji na terenu, sto je znalo da smeta u nekim drugim igrama gde se iz bilo koje pozicije mogao pogoditi neki nestvaran viner. Animacije su isto odlicne, moze da se bira i doba dana kada se igra i animacije se shodno tome menjaju. Iskreno, ovo je vise nego  zadovoljavajuce za pocetak. Pikace se dosta karijera, u to nemam sumnje!
Forza Inter per sempre!