Autor Tema: Stalker  (Pročitano 5738 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

MLADEN

• Superstar
    • Pogledaj profil
Stalker
« Odgovor #15 poslato: 13. april 2007, 16:57:36 »
Citat: zxa;161555
sto ti je konfuzna

pa ne znam,nekako mi je cudna...ima elemente rpg-a tj. imas slobodu kretanja,a na to nisam navikao kada su igre ovog zanra u pitanju.Takodje ako su vec hteli da naprave rpg onda je trebalo da ubace napredovanje lika tj. dobijanje xp poena.Isto me nervira to sto moram da citam sta mi u igri govore,jer se dijalog ne cuje...mislim da se cuje samo kod onog debelog na pocetku.

Malo sam je igrao i to je samo prvi utisak

zxa

• Spam master
  • Superstar
    • Pogledaj profil
    • http://www.pes-serbia.net
Stalker
« Odgovor #16 poslato: 13. april 2007, 16:58:55 »
meni se ni tad necuje dijalog ali sta ima veze.

MLADEN

• Superstar
    • Pogledaj profil
Stalker
« Odgovor #17 poslato: 13. april 2007, 17:01:11 »
Citat: zxa;161570
meni se ni tad necuje dijalog ali sta ima veze.

igram na rezoluciji 1280x1024 tako da je prilicno sitno i nervira me sto moram da naprezem oci da bih video sta pise

zxa

• Spam master
  • Superstar
    • Pogledaj profil
    • http://www.pes-serbia.net
Stalker
« Odgovor #18 poslato: 13. april 2007, 17:19:27 »
detalji su extra uradjeni i rezolucija takodje

Schwabsteiger

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Stalker
« Odgovor #19 poslato: 16. oktobar 2007, 22:58:50 »
Meni se isto u pocetku svidela igra, dok kasnije saznajes da sve furas na isti fazon.Uradi kvest(tipa donesi neko oruzje ili fajl)do nekog lika, dobijes novce i cepas dalje.Btw...na kraju igre dolazite u sam Cernobil, ali ja sam dotle stigao i stvarno me je mrzelo dalje igrati.

Hell

• Superstar
    • Pogledaj profil
Stalker
« Odgovor #20 poslato: 17. oktobar 2007, 00:31:26 »
hahah, pa kraj ti je najjachi, imash nekoliko lazhnih krajeva i jedan pravi, za pravi  morash sve zhive kvestove uraditi, ja sam jbg izvuko lazhan i skenjao sam se.......................a to za kvestove pa jesu slichni, ali svaki put idesh na neka nove mesta i uvek imash neshto novo, tako da........i ne znam, ako nisi skontao ono ti je sve Chernobilj (ili ZONA) i igra se zavrshava na mestu gde je inache nastala ona explozija, u sarkofazima.........
Zjuuu

Schwabsteiger

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Stalker
« Odgovor #21 poslato: 17. oktobar 2007, 22:12:21 »
Pa bas sam do sarkofaga i stigao(to je u podzemlju onom, gde ti onaj "wishmaker" ili kako vec govori da ce ti odgovoriti na pitanja i sta ti ja znam(mnogo dobar deo kad ti govori, pola se razume :D ), samo vidis nisam skontao da je cela mapa ustvari Cernobilj.Ja mislio da je to zona u okolini Cernobilja.

Hell

• Superstar
    • Pogledaj profil
Stalker
« Odgovor #22 poslato: 18. oktobar 2007, 09:38:16 »
Citat: Schwabsteiger;246912
Pa bas sam do sarkofaga i stigao(to je u podzemlju onom, gde ti onaj "wishmaker" ili kako vec govori da ce ti odgovoriti na pitanja i sta ti ja znam(mnogo dobar deo kad ti govori, pola se razume :D ), samo vidis nisam skontao da je cela mapa ustvari Cernobilj.Ja mislio da je to zona u okolini Cernobilja.

pa ako si vec dotle stigao, zavrshi igru i posle kazhi kakav ti je kraj bio.......ja sam dvaput preshao igru i dvaput sam oslepeo :smile:
Zjuuu

Schwabsteiger

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Stalker
« Odgovor #23 poslato: 18. oktobar 2007, 15:42:40 »
E jbg obrisah je pre 2-3 nedelje, a nisam sejvove sacuvao :(

Ma nema veze...ima vremena, precicu je jednom :)

Henry T90

• Gost
Stalker
« Odgovor #24 poslato: 23. oktobar 2007, 21:33:48 »
Igra je dobra, glupo je sto ne mozes da vozis kola ili tako nesto vec sve peske.Ima 4 zavrsetka.

MLADEN

• Superstar
    • Pogledaj profil
Stalker
« Odgovor #25 poslato: 23. oktobar 2007, 22:16:49 »
Citat
Ima 4 zavrsetka

Mislim da ima sedam zavrsetaka, a od toga je samo jedan pravi.

To je valjda ovaj

set

• Vreo ko Afrika
  • Superstar
    • Pogledaj profil
Stalker
« Odgovor #26 poslato: 30. oktobar 2007, 04:50:46 »
Igra je previše zamorna.

Idi iz prvog u peti deo mape po flašu votke. Mislim stvarno...

Uostalom lepo je zamišljena, samo je preterano smorno što sve to mora peške da se radi.

Spawnovanje protivnika na istim mestima da ne pričam.
Odeš kroz mapu 2 do mape 3 i usput pored neke zgrade pobiješ nekoliko likova.
Vraćaš se nazad opet kroz mapu 2 a oni što si ih pobio opičili gitaru i greju se pored bureta i tako svaki put su uvek na istom mestu...
Da ne nabrajam dalje.

Deki

• Legenda
  • Superstar
    • Pogledaj profil
Stalker
« Odgovor #27 poslato: 8. mart 2008, 02:26:56 »
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky najava

Marta 2007. godine, posle šest godina razvoja, S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl je konačno ugledao svetlost dana. Očekivala se izvanredna igra, koja će pak opravdati očekivanja igrača, kao i dugi vremenski period razvoja. I zaista, Shadow of Chernobyl jeste izvanredna igra, koja pleni i zastrašuje svojom atmosferom, osećajem nespokojstva i uvek prisutne depresije u sivilu sveta - zone, u okolini ozloglašene nuklearne elektrane Černobil. Međutim, razvojni tim, kako se ispostavilo kasnije, zagrizao je mnogo više nego što je bio u stanju da saĂ…Âľvaće. Kako su godine prolazile, neke od ideja, prvobitno sastavni deo igre, odbačene su i kao takve izgubile su svoje mesto u viziji razvojnog tima, viziji koju su oni podelili sa fanovima i obećali njeno ostvarenje. U julu 2007. godine, GSC Game World najavljuje nastavak, tj. prequel - Clear Sky, čija će radnja biti smeštena godinu dana pre događaja viđenih i odigranih u Shadow of Chernobyl. I ovoga puta GSC je pred sobom postavio visoke ciljeve, a Clear Sky neodoljivo podseća na igru kakvu je ovaj razvojni tim prvobitno nameravao da napravi.

Shadow of Chernobyl je ostavio neodgovorena pitanja, na koja će, prema rečima GSC-a, Clear Sky odgovoriti. Naime, Clear Sky stavlja igrača u ulogu plaćenika, čija je misija ubistvo S.T.A.L.K.E.R.-a (Scavengers, Trespassers, Adventurers, Loners, Killers, Explorers i Robbers) Streloka - protagoniste Shadow of Chernobyl-a. Kako je radnja prequel-a smeštena godinu dana pre početka radnje u prvom delu, Clear Sky će objasniti kako je Strelok završio u kamionu smrti (Death Truck) i kako je zona postala onakva kakva jeste u Shadow of Chernobyl-u.

EndĂ…Âľin koji će pokretati Clear Sky jeste unapređeni X-ray endĂ…Âľin - X-ray Engine 1.5. Konkretna unapređenja odnose se na A-Life sistem veštačke inteligencije, novi teksturni endĂ…Âľin, kao i na sam gameplay, čija će unapređenja biti proizvod povratnih informacija dobijenih od samih igrača, kao i ideje koje je razvojni tim napustio tokom godina razvijanja prvog dela.

Sama zona sastojaće se od jedne polovine lokacija već viđenih u Shadow of Chernobyl-u i polovine novih. Lokacije koje će biti prenete iz prvog dela, ipak neće biti identične, već modifikovane i dorađene kako bi odgovarale događanjima od pre godinu dana. Jedna od novih lokacija jeste Marshland, koja će biti najveća lokacija dosada viđena u S.T.A.L.K.E.R.-u, koja će, kako joj i ime govori, biti preteĂ…Âľno pod močvarnom vodom i odgovarajućim rastinjem, naravno, sve to prezentovano na "Černobilski" način.

Clear Sky stavlja akcenat na borbu između frakcija, prema rečima razvojnog tima, u pitanju je sveopšti rat, a na igraču je da odluči kojoj će se, od osam frakcija koje postoje, pridruĂ…Âľiti. Igrač, naime, nije primoran da se privoli nekoj od frakciji, ali će, ukoliko to uradi, biti počastvovan mnoštvom misija, oruĂ…Âľja i opreme, kojima ne bi drugačije imao pristup. Frakcije koje će se međusobno boriti za dominaciju u zoni jesu Bandits, Duty, Freedom, Clear Sky, Mercenaries, The military, Scientists i Lone Stalkers. Misije koje će biti dostupne pridruĂ…Âľivanjem nekoj od frakcija sastojaće se od lova mutiranih zveri do zauzimanja ključnih lokacija, kao što su karaule, fabrike i kampovi drugih frakcija. Svaka od zauzetih lokacija učiniće tu frakciju jačom, što će biti vidljivo na igračevoj opremi, ali i na opremi i naoruĂ…Âľanju saboraca.

"Većina elemenata u Clear Sky-u jesu iz originalnog koncepta na kojem smo radili, ali koji nisu uključeni u S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl" - Anton Bolshakov, GSC menadĂ…Âľer projekta. Evidentno je da GSC Game World pokušava da viziju prvobitno planiranu za prvi deo prenese na Clear Sky, i ispuni data obećanja igrom kakvu je oduvek nameravao da kreira.

Naziv Igre:
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Razvojni Tim:
GSC Game World
Žanr:
Survival FPS
Datum Izlaska
Q1 2008

Screenshots:

http://ggmania.com/showpic.php3?screenshots=/08/mar/stalker&picture=stalker01.jpg&pokec=25010

(pcigre.com)

Rebel

• Regular
  • **
    • Pogledaj profil
Stalker
« Odgovor #28 poslato: 8. mart 2008, 03:19:25 »
malo offtopic, igra je kao rađena po ruskom filmu stalker iz 1979., ali s njim ima veze ko ja sa pjevanjem...film je dooooosadaaaaan

Hell

• Superstar
    • Pogledaj profil
Stalker
« Odgovor #29 poslato: 28. april 2008, 09:16:34 »
clear sky

http://ru.youtube.com/watch?v=5IAOGVNEVCw

na gamespotu pise da izlazi 29 avgust..
Zjuuu