Ja sam poslednjih par dana proveo nekoliko sati igrajući. Generalno promena oko samog skina mi je ok. Sviđa mi se što su dodali više komunikacije i različite načine komunikacije sada. Nije to neka krucijalna stavka ali bože moj.
Što se tiče podataka, statistike i ostalih sranja, standardno kao i svake godine bez neke inovacije. Valjda je to i logično.
Što se samih tekmi tiče, veoma često se dešava kada igram napadački i agresivno da protivnički golmani imaju asistencije. Jednostavno ispucaju loptu koja preskoči sve, na nekih 40m od mog gola ona odskoči, odbrana moja je spora u odnosu na protivničku i ovi imaju 1 na 1. Golman Bačke je za to idealan
Sve u svemu, standardna priča oko FM-a. Nisam imao vremena da se posvetim taktici, jer sam želeo prvo malo da se upoznam sa osnovnom pričom pa ću svakako krenuti neki sejv gde ću da radim na mojoj taktici, za sad sam skinuo neku sa neta i pokazala se kao dobra protiv slabijih ali kad mi naleti neko jači kontam da će biti zajebano da se ne primi više od 5-6 komada