Nisam mislio u tom smislu, nego mislim da smo generalno (kad kažem generalno tu mislim i prvenstveno na sebe) postali previše isključivi oko nekih stvari, i ako nam se na prvu loptu nešto ne svidi to je to. U mnogo slučajeva zanemarimo i neke dobre stvari koje igre (nebitno PES, FIFA, NBA2K, tenisi...) donose i fokusiramo se na negativne aspekte.
Možda je i do mene, da sam pogrešno protumačio prvi komentar, delovao mi je isključivo, možda i nije tako.
TS je svakako bio odličan u svoje vreme, VT ne toliko (arkada ga ubi) ali imao je npr karijeru koja je bila interesantna. Meni se npr svideo i Tennis Elbow, koji pravi ManuTOO, izuzetno jednostavan, a sa modovima karijera se pikala i po više sezona.
Svakako i ove današnje imaju neki potencijal i neke svoje pluseve. O AO sam pisao više puta, pa ne bih se sada ponavljao. TWT nisam dugo pratio, još od onog malo kilavijeg starta, ali recimo proletos su organizovali eMaster u Madridu kao na TWT. I tako u prolazu, bacih oko 5 minuta, nije bilo tako loše, svakako čekamo da vidimo šta su dalje spremili, ali generalno, da se ponovim, lepo je što oba izdanja dobijaju novu verziju i ove godine, što u budućnosti može dati neku konstantnost i potencijalno bolji rezultat.