Ne znam, posle ovih slika nešto nisam baš oduševljen, voleo bih baš da vidim pravi gameplay (nadam se da će ga izbaciti uskoro). Skoro sve slike mi stvaraju neku bojazan. Na slici 2, raspored Italijanki mi je totalno nelogičan. Pretpostavljam da je pomeren prijem, te da korektor iz četvorke mora da diže, ali su pre svega igračica iz petice i libero (u šestici) trebali da promene pozicije u tom trenutku. A pogotovo ovaj mali poskok koji je napravila igračica iz petice (odmah do "dizača"). Druga stvar, ne dopada mi se ni to što igračice ne prate loptu, (primer: da kažemo da je to situacija gde dizač kreće iz keca, u tom slučaju dizač i bloker - dve igračice na mreži), dakle one umesto da barem prate pogledom loptu (da ne kažem pokriju prostor u slučaju eventualnog bloka protivničke ekipe), gledaju u prazno na drugoj strani mreže. Isto važi i za krajnjeg blokera kod Japanki (dakle ova što je sama za sebe), uopšte ne prati loptu nego stoji tako bezveze. Mislim da to bar nije toliko teško uraditi, pogotovo u današnje vreme, čak ako se dobro sećam i na ps2 su igračice pratile loptu pogledom (sećam se da se dizač tačno okreće kako mu lopta stiže). Na trećoj slici ista situacija, ne znam zašto 2 i 18 i dalje stoje i čekaju blok (nisu čak ni u doskoku), kada je očigledno lopta već pala i šta već, završen je poen, u krajnjoj liniji napad Iranaca. I što se tiče poslednje slike, sad ne znam tačno kakva je putanja lopte. Ili je odbrana loša pa igrač B trči za loptom koja izlazi van terena (dok se ostala četvorica igrača, izuzev libera, "gledaju" sa Brazilcima), ili je odbrana solidna, pa se igrač B izvlači za smeč tako što je okrenuo leđa mreži (umesto da napravi par koraka unazad). Mislim ono, to su neki detalji, verovatno ne i toliko bitni, ali zaista bih voleo da uskoro izbace i pravi snimak gameplaya.