Resident Zero ,Resident Evil Rebirth igram preko Game Cube emulatora sa Dolphinom na PC ,igram sad i Resident Evil 2 ,Resident Evil 3 i Code Veronica sve na Game Cube emulatoru ,nazalost nikad nisam resio ove igre koje sam spomenuo ,zato sto sam mladja generacija i nisam se bas snallazio na PS1 kad sam igrao Resident Evil 1 2 i 3 kad sam probao igre pre kao klinac ,los sam bio horor/surviival igrama ,dok nisam prvi put resio Resident Evil 4 na PS2 i na PC posle sam ,puno puta resavao celu igru iz pocetka na PS2 i PC ,Resident Evil 5 sam skoro ceo resio na PC ,stigao do nekih teskih cudovista ali cu resiti celu igru ,Resident Evil 6 sam resio ceo na PC isto, Mnogo mi se dopadaju sve igre i one stare pokusacu sve da ih resim trenutno najvise igram Resident Evil 1 i Zero ,Code Veronica mi je naj tezi a Zero naj laksi ,Resident Evil 1 je tezak dosta ne znam gde se ide ,sta se radi i slagalice kao i manje helta i municije ,gameplay je zeznut ,Resident Evil 3 naj manje poznajem a Resident Evil 2 mi deluje mozda malo lakse ,ceo seijal Resident Evil je odlican atmosfera strasna ,muzika jeziva ,gameplay zanimljiv ,prica i misterija napeta ,zvukovi i glasovi glumaca savrseni ,likovi opasni i brzo za volis dobre a po neke i zle likove ,ukupna ocena za mene sve igre 10.
:player: