Autor Tema: Football Superstars  (Pročitano 5526 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ludak90

• Professional
    • Pogledaj profil
Football Superstars
« poslato: 18. oktobar 2010, 02:21:36 »
Football superstars je Free MMORPG fudbalska igra.

Fudbal Koji je nastao pre nesto vise od 2 godine,sponzorisan od strane PUME. Sada je strasno napredovao i skupio veliki broj igraca.

Pocinjete igru tako sto kreirate lik.Jako je jednostavno,kao i na ostalim mmorpg igrama. Kada to zavrsite nadjete se na akademiji fudbala.

l

Kao fudbaler imate dve vrste meceva. FS mecevi i PMC.Kada pristupite fs mecu,tim a protiv tima b,ne birate poziciju nego je dobijate nasumice ali mozete se dogovoriti sa saigracem da zameniti pozicije. Dok u PMC mecevima (play managed club) vi i vas manager se dogovarate za  poziciju.
Fudbal moze biti jako cudan u pocetku,jer ima mnogo igraca koji ne igraju svoje pozicije i uloge,nego jednostavno igraju "solo" i za sebe.
Kako prolazi vreme i levelovanje sve vam ide lakse i sve vise igraci ucestvuju u igri. Igra se bazira na tim igru,sto vise pas igre.Gameplay nema slicnosti sa fifom ili pesom.(igra se cesto menja i azurira) Pas igra je jednostavna,igra nije brza,grafika je solidna.
Na sajtu fs-a cesto se organziju turniri ili neka takmicenja.

Levelovanje -U pocetku kao i u svakom mmorpg levelovanje ide brzo. krecete od 1 a kraja za sada nema (najveci level koji sam video je 92)
Do 25 levela igrate meceve u diviziji 4,ti mecevi se igraju 5 vs 5,20 minuta mec.Od 25 levela imate pravo da pristupite mecevima 7vs7,30 minuta mec,od 50 - 11 vs 11 takodje 30 minuta mec.

Fame level - Dok igrate utakmice sticete - Fame level (Slavu) sto veci fame vise para zaradujete po utakmici.

Novac - Novac moze koristiti u razlicite svrhe. Da kupite kopacke,da platite treneru da vas nauci neki trik,da bolje trcite,skacete,budete jaci u duelu... itd
Takodje novac se moze iskoristii u teretani. U teretani igrac moze da poveca (snagu,brzinu,izdrzljivost....)

Zvuk - Zvuk i nije na nesto zavidnom nivou,nema nekih specijalnih efekata,kada ulazite u prodavnice svaka ima drugi zvuk. Dok kod meceva - cuje se samo sudija i publika.

Gameplay 7
Grafika 6
Zvuk 5
Igrivost 8

Minimum Graphics Settings:

Intel Pentium 4 2.2 GHz or AMD Athlon XP 2500+
System RAM: 1GB
Video Card: NVIDIA Geforce FX5200 or ATI Radeon 9600
Video RAM: 128MB

Evo i prvog pogleda na igru :

http://www.youtube.com/watch?v=dQZvw8x4y6I

Igru mozete besplatno skinuti  sa sajta   http://footballsuperstars.com/

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: canon13

Шоми

• IPes
  • Superstar
    • Pogledaj profil
Re: Football Superstars
« Odgovor #1 poslato: 18. oktobar 2010, 09:36:46 »
Igrao sam ovo pre mesec dana.Igra je solidna,grafika ocajna.
Lepo si sastavio ovo. ;)

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Ludak90

ЦЗВ

• Роберт Просинечки
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 18. oktobar 2010, 21:25:59 »
Lepo si odradio.Samo mi jedno nije jasno, a to je kako to da kad se tvoje ocene izracunaju ispadne 18 i to se podeli sa 3 onda bi trebala igrivost biti 6.Ili tripujem......

Ludak90

• Professional
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 18. oktobar 2010, 23:20:39 »
Nisam ja nista racunao. Igrica je strasno zarazna... Ali zbog grafike i zvuka nije to to. Pa sam stavio 8.

Fatal1ty

• ThePro..
  • Superstar
    • Pogledaj profil
    • http://www.rodead.com
« Odgovor #4 poslato: 21. oktobar 2010, 16:26:22 »
ovo mi izgleda zanimljivo :)

crne cvidze

• Regular
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 21. oktobar 2010, 16:58:00 »
moze neko na pvt da mi posalje link?

Fatal1ty

• ThePro..
  • Superstar
    • Pogledaj profil
    • http://www.rodead.com
« Odgovor #6 poslato: 21. oktobar 2010, 17:25:29 »
eto imas link u prvi post. :P

VEK1NG

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 22. april 2016, 14:09:31 »
Igrao sam igru i jako je zanimljiva ali grafika je jako loša kao što je neko već napomenuo u ranijem postu.Postoji i web verzija igre koja se zove Striker Superstars.
« Poslednja izmena: 22. april 2016, 14:18:26 od strane VEK1NG »