Autor Tema: Assassin's Creed Syndicate  (Pročitano 34526 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

kune

• Superstar
    • Pogledaj profil
Re: Assassin's Creed Syndicate
« Odgovor #75 poslato: 26. oktobar 2015, 22:07:02 »
Citat: DeRadicci;1403718
Meni skoro, ali Unity ipak na poslednjem mestu. :D Bilo je dobrih momenata - uveli bolji i atraktivniji combat (iako lak), plus jos neki noviteti (lov po sumi, brodovi). Jedino sto me Amerika i revolucija apsolutno nisu zanimali niti mi se sivilo Bostona i Njujorka dopalo. A i Connor je mutav, bolje da smo Haythama duze imali.

Ovako ih rangiram:
1. AC2 - odlicno audio vizuelno iskustvo sa veoma zanimljivim sadrzajem, daleko bolje nego prva igra
2. Brotherhood - prakticno kao expansion pack za dvojku, jednako dobar, sa par noviteta. Ezio vise nije "klinac"
3. AC1 - na prvi pogled najveci Wow! efekat, onomad kada sam 2007. gledao gameplay sa E3. Lepo rekao Quzma kasnije: "ovo je spiritualni naslednk Prince of Persia". Dobra i zanimljiva prica, steta sto je repetitivnost udavila igru
4. i 5. Revelations - nedovoljno uvedenih inovacija da bi igra bila drugacija od prethodnih igara, ali sjajan zavrsetak i celina oko Ezia i Altaira
4. i 5. Black Flag - odlicna atmosfera igre i pravo osvezenje nakon sivila trojke! Najveci nedostatak je bolji-pravi Present Day gameplay, jer se vec naviklo na Desmonda i kako je to sve islo. Da je to bilo slicno odradjeno kao u ranijim delovima, sigurno bi mi bila na trecem mestu
6. Rogue - sasvim solidna kratka igra koja zaokruzuje Kenway sagu. Sve vec vidjeno uz manjak inovacija
7. AC3 - sve napisao na pocetku. Jedino mi se lutanje po sumi i Present Day svideli. Cak je i kraj ok, pa se jedva iscekivala sledeca igra
8. Unity - prelepa grafika i Pariz, samo toliko. Sve ostalo mi lose. A od svih delova, najvise je ishajpovana

Koliko sam skontao, neki ljudi su imali bagova a neki i ne bas. Na PS4 bolje radi i sa manje bagova nego na XB1. Videcemo kakva ce situacija biti na PC-u...
Revelations mi je uvek bio na drugom mestu posle AC2 zbog odlicno uradjenog Istanbula i svega toga oko turske u to vreme
Kafana je ozbiljna institucija

DeRadicci

• Stari Logan
  • Global Moderator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #76 poslato: 28. oktobar 2015, 14:55:07 »

:krsti

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Darcoolio

DeRadicci

• Stari Logan
  • Global Moderator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #77 poslato: 3. novembar 2015, 17:59:02 »

Jos jednom, voimja oca :krsti

DeRadicci

• Stari Logan
  • Global Moderator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #78 poslato: 5. novembar 2015, 19:03:32 »
Minimum
Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10(64bit versions)
Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz or AMD FX 6350 @ 3.9 GHz
6GB RAM or more for Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
NVIDIA GeForce GTX 660 or AMD Radeon R9 270 (2GB VRAM with Shader Model 5.0)
DirectX June 2010 Redistributable
DirectX compatible sound card with latest drivers

Recommended
Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions only)
Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
8GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 760 (4GB) or the newer GTX 970 (4GB) or AMD Radeon R9 280X (3GB) or better
DirectX June 2010 Redistributable
DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers
50 GB available space

http://blog.ubi.com/assassins-creed-syndicate-pc-specs/

Lepo se nasmejah:

NVIDIA GeForce GTX 760 (4GB) or the newer GTX 970 (4GB) or AMD Radeon R9 280X (3GB) or better

:mrgreen: Nidje veze.

Darcoolio

• Diskriminator foruma
  • Administrator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #79 poslato: 18. novembar 2015, 00:21:35 »
Izašao!

Posebna ponuda za članove foruma za MTS i Supernovu.
Poruka u inbox za ponudu ili klik na baner za više informacija.

DeRadicci

• Stari Logan
  • Global Moderator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #80 poslato: 18. novembar 2015, 00:44:24 »
Citat: Darcoolio;1407725
Izašao!

i7 + GTX970:

Kontam da kada ne koristi PCSS Ultra, automatski dobija 10+ frejmova vise. A jos nVidia treba da izbaci drajvere.
AMD se pripremio sa 15.11.1 Beta, samo jos da vidimo kakva je situacija na standardnim R9 270 - 280X. :mrgreen:

edit:

Sasvim fino radi i na "sirotinjskim" kartama:
R7 260X - https://www.youtube.com/watch?v=gj4K75z1DRY
GTX750Ti - https://www.youtube.com/watch?v=k12TopIS1Jg
GTX950 - https://www.youtube.com/watch?v=crYGG3RY-kk
R9 280X - https://www.youtube.com/watch?v=4uB-AHTDgfc
« Poslednja izmena: 18. novembar 2015, 15:45:31 od strane DeRadicci »

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Darcoolio

DeRadicci

• Stari Logan
  • Global Moderator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #81 poslato: 18. novembar 2015, 20:06:24 »

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Darcoolio, kune

Darcoolio

• Diskriminator foruma
  • Administrator
    • Pogledaj profil

DeRadicci

• Stari Logan
  • Global Moderator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #83 poslato: 19. novembar 2015, 02:31:55 »
Peaky Blinders?! :D

Ovo veoma dobro radi na i3 3220, GTX960 4GB, 10GB.
High podesavanja, HBAO+, FXAA, 30-55fps. Zavrsio 4 sekvence. Jos sutra imam fore...pa vracam burazeru masinu. :mrgreen:

Darcoolio

• Diskriminator foruma
  • Administrator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #84 poslato: 19. novembar 2015, 07:14:06 »
Prva asocijacija, ali mi je vizuelno ipak bliži Gangs of New York :)

kune

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #85 poslato: 19. novembar 2015, 12:42:22 »
Citat: DeRadicci;1407874
Peaky Blinders?! :D

Ovo veoma dobro radi na i3 3220, GTX960 4GB, 10GB.
High podesavanja, HBAO+, FXAA, 30-55fps. Zavrsio 4 sekvence. Jos sutra imam fore...pa vracam burazeru masinu. :mrgreen:
kako da ne radi dobro na 960 jos 4gb :D

sta mislite kako ce raditi meni sa 7850 ona od 1gb...nikako da mi se skine

DeRadicci

• Stari Logan
  • Global Moderator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #86 poslato: 19. novembar 2015, 14:06:55 »
Ma radi dobro i na 2GB kartama. :)

Pitanje na kojim podesavanjima... Ako ti je ostatak konfiguracije ok, moci ces sigurno na low da teras bolje nego Unity.
Stavi 15.11.1 Beta drajvere, ako vec nisi. Prethodne izbrisi sa DDU: http://www.majorgeeks.com/files/details/display_driver_uninstaller.html

kune

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #87 poslato: 19. novembar 2015, 15:06:49 »
Citat: DeRadicci;1407904
Ma radi dobro i na 2GB kartama. :)

Pitanje na kojim podesavanjima... Ako ti je ostatak konfiguracije ok, moci ces sigurno na low da teras bolje nego Unity.
Stavi 15.11.1 Beta drajvere, ako vec nisi. Prethodne izbrisi sa DDU: http://www.majorgeeks.com/files/details/display_driver_uninstaller.html
da da drajvere vec imam..unity nakon poslednjeg patcha radi fino na medium sa ~30fps

DeRadicci

• Stari Logan
  • Global Moderator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #88 poslato: 19. novembar 2015, 16:58:57 »
Syndicate bi trebalo da ti radi slicno ili bolje.

DeRadicci

• Stari Logan
  • Global Moderator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #89 poslato: 20. novembar 2015, 11:56:23 »
Juce zavrsio...pa da napisem ponesto, kada su utisci prenocili:

Igra je u svakom smislu dosta bolja od Unity, ali i dalje slabija od prve cetiri igre i Black Flag. Bar je tako iz mog ugla.

Gameplay je manje-vise isti kao kod Unity, uz poneku inovaciju. Svidja mi se Betmenoliki grappling hook, a igra bi mozda bila teski smor (pentranje i free roam) da su ga izostavili, uzimajuci u obzir velicinu Londona i gradjevine. A mnogo je cool stvarcica. Bilo je bagova tu i tamo, ali nista nalik na one teske glitcheve kao na konzolama (postavljao sam u temi ranije). Kastomizacija, crafting, combat su ok. Combo potezi cak odlicni i zabavni, mada su protivnici skroz neizazovni.

Prica u igri je ponovo slaba* i bez "vrhunskih" zapleta. Misije i ovaj put nisu zanimljive kao u prvim igrama (ili je to do moje zasicenosti...?). Nekako mi sve uglavnom deluje naivno. A nadje se i poneka glupost, tipa resavanje puzzle kod one katedrale - cisto vredjanje inteligencije! Cetvrta i osma sekvenca su mi najzanimljivije/najbolje. Dosta sporednog sadrzaja je prisutno, ali nisam imao vremena da odigram. Npr. besmisleni portali koji su bili u Unity, sada u ovoj igri itekako imaju smisao. Inace, steta sto su poslednje misije vise fokusirane na Jacoba a ne Evie.

Atmosfera i sam London su odlicni, soundtrack je maestralan! Voice acting je naravno na nivou, a Evie i Jacob su sjajni likovi, meni sada jedni od omiljenih - odmah iza Ezia i Edwarda. Harizmaticni sa veoma lepo prikazanim odnosom izmedju njih, prepucavanjem, humorom. Ostali sporedni likovi su uglavnom dosadni. Ne mogu ni da pridju Da Vinciju, Bordzijama, Crnobradom...

*Medjutim, Present Day prica (cutscene, reconstructed data i WWI portal) konacno dobija neki smisao i pravac.
Mislim da je ceo taj sadrzaj bolji i bitniji za lore nego ono iz Black Flag, Rogue, Unity zajedno. Kad bolje razmislim, to mi se i najvise svidja u igri.
SpoilerRebecca i Shaun su se vratili. Konacno predstavili Galinu, i to u velikom stilu! Juno ide ka svojim planovima...
First Civilization "klonovi", teorije o Shrouds of Eden? Pa cak i ona teorija o sinu/bratu Desmonda koji je Sage... Sve ovo vraca optimizam i veliki potencijal u naredne igre. Sta god da urade, bukvalno. :)
Samo se nadam da ce vratiti playable Present Day, pa makar i na sat vremena ili samo par misija.
Objektivno, kada se sve uzme u obzir, igra je prosecan Assassin's Creed. Sve vec vidjeno (kao sto smo i navikli), dok ovaj sadrzaj iznad, meni kao fanu serijala, puno znaci.
Neka ocena bi u najboljem slucaju bila 7,5/10. A da mi je ovo prvi AC ikad, verovatno bi bila visa...cisto da se "ne uplase" novi igraci ako ih uopste ima. :mrgreen:

Verujem da je velika verovatnoca da ce sledeca igra biti Japan, Egipat ili Wild Wild West.
Mislim da su smorili sa Evropom i Modernim vremenima, i da je u narednim igrama neophodan povratak u Srednji vek i neko osvezenje kao sto je bio slucaj sa AC3 -> BlackFlag.
« Poslednja izmena: 20. novembar 2015, 12:13:37 od strane DeRadicci »