Assassin's Creed III je nešto najnebuloznije što sam igrao
Meni skoro, ali Unity ipak na poslednjem mestu.
Bilo je dobrih momenata - uveli bolji i atraktivniji combat (iako lak), plus jos neki noviteti (lov po sumi, brodovi). Jedino sto me Amerika i revolucija apsolutno nisu zanimali niti mi se sivilo Bostona i Njujorka dopalo. A i Connor je mutav, bolje da smo Haythama duze imali.
Ovako ih rangiram:
1. AC2 - odlicno audio vizuelno iskustvo sa veoma zanimljivim sadrzajem, daleko bolje nego prva igra
2. Brotherhood - prakticno kao expansion pack za dvojku, jednako dobar, sa par noviteta. Ezio vise nije "klinac"
3. AC1 - na prvi pogled najveci Wow! efekat, onomad kada sam 2007. gledao gameplay sa E3. Lepo rekao Quzma kasnije: "ovo je spiritualni naslednk Prince of Persia". Dobra i zanimljiva prica, steta sto je repetitivnost udavila igru
4. i 5. Revelations - nedovoljno uvedenih inovacija da bi igra bila drugacija od prethodnih igara, ali sjajan zavrsetak i celina oko Ezia i Altaira
4. i 5. Black Flag - odlicna atmosfera igre i pravo osvezenje nakon sivila trojke! Najveci nedostatak je bolji-pravi Present Day gameplay, jer se vec naviklo na Desmonda i kako je to sve islo. Da je to bilo slicno odradjeno kao u ranijim delovima, sigurno bi mi bila na trecem mestu
6. Rogue - sasvim solidna kratka igra koja zaokruzuje Kenway sagu. Sve vec vidjeno uz manjak inovacija
7. AC3 - sve napisao na pocetku. Jedino mi se lutanje po sumi i Present Day svideli. Cak je i kraj ok, pa se jedva iscekivala sledeca igra
8. Unity - prelepa grafika i Pariz, samo toliko. Sve ostalo mi lose. A od svih delova, najvise je ishajpovana
Krenuo sam da igram Unity prekjuce opet jer sam saznao da je izasao onaj 1.5 patch... i bolje stvarno radi igra.. ali je totalno bezveze i jedva cekam ovo da izadje jer ovo sto sam odgledao je vrh dok vidim po drugim sajtovima da se ljudi zale na igru, samo daj boze da bude optimizovano dobro...
Koliko sam skontao, neki ljudi su imali bagova a neki i ne bas. Na PS4 bolje radi i sa manje bagova nego na XB1. Videcemo kakva ce situacija biti na PC-u...