Autor Tema: Assassin's Creed Syndicate  (Pročitano 34649 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

kune

• Superstar
    • Pogledaj profil
Re: Assassin's Creed Syndicate
« Odgovor #60 poslato: 23. oktobar 2015, 13:32:43 »
Realno idu ka tome da tamo neki 20ti deo bude u sadasnjosti ili u buducnosti zato ne zele da mesaju ja misim..inace jel se ovde igra sa 3 lika koliko sam shvatio? gledao sam neke gameplayeve i ucinilo mi se da kontrolisu 3 igraca
Kafana je ozbiljna institucija

Kradac

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: 23. oktobar 2015, 14:06:58 »
sadasnjost i buducnost bi bili zanimljivi, a volio bih da urade western i japan. 2 lika mozes kontrolisati onog i onu zenu

dj90

• Non mollare mai
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
Odg: Assassin's Creed Syndicate
« Odgovor #62 poslato: 23. oktobar 2015, 14:27:45 »
kina, japan, mongolija, srbija, egipat, skandinavija i neka ugase igru
Prima squadra della capitale !

Darcoolio

• Diskriminator foruma
  • Administrator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: 23. oktobar 2015, 14:43:46 »
Pa sad...
Što se tiče današnjice ostaje konstantno nejasno zašto uopšte ulaze u animus, opet je sa Dezmondom bilo sve mnogo konkretnije.

Posebna ponuda za članove foruma za MTS i Supernovu.
Poruka u inbox za ponudu ili klik na baner za više informacija.

mijalko

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: 23. oktobar 2015, 17:17:20 »
ja jos igram unity, a ne znam kako ti se ne svidja sadasnjost, kada od pocetka serijala vuku ka sadasnjosti i cela poenta igre je to :D

Kradac

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: 23. oktobar 2015, 17:35:37 »
Zato sto me izbaci iz immersion i moram da se ganjam sa desmondom ili sa onim likom u 1. licu sto mi nije nimalo zanimljivo. A ulaze da bi dosli do informacija i trenirali radnike.

DeRadicci

• Stari Logan
  • Global Moderator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #66 poslato: 23. oktobar 2015, 18:12:19 »
Citat: Darcoolio;1403253
Ako je za utehu onda su makar pozitivni utisci...

Opet nedovoljno. :)

Citat: Kradac;1403280
I bolje sto nema sadasnjosti, nikad mi se nije svidjala

Kako bre?!
Meni je zbog svega toga uz First Civilization pricu i postalo zanimljivo. Jer da je od keca izostavljeno, da su igre klasicne setnje po Jerusalimu, Firenci, Rimu...ne bi mnogo odmakle od Prince of Persia i srodnih igara.
*Ne mislim na AC4/Rogue, vec ono pravo - Desmond.

Citat: kune;1403287
Realno idu ka tome da tamo neki 20ti deo bude u sadasnjosti ili u buducnosti zato ne zele da mesaju ja misim..inace jel se ovde igra sa 3 lika koliko sam shvatio? gledao sam neke gameplayeve i ucinilo mi se da kontrolisu 3 igraca

Igra-serijal se mora zavrsiti u sadasnjosti ("Present Day"). Ali ne verujem da ce napraviti celu igru tako.
Jeste, 3 lika. I ja sinoc video. Dobro je sto su uspeli da sacuvaju tajnu o ovome. :D

Citat: Kradac;1403290
sadasnjost i buducnost bi bili zanimljivi, a volio bih da urade western i japan. 2 lika mozes kontrolisati onog i onu zenu

Ako se secas, u Black Flag, nakon sto u Abstergo kompaniji hakujes one kompove, otkljucavas tako neke fajlove. U jednom fajlu je pisalo nesto o potencijalnim periodima i onima koji su vec bili, gde je izmedju ostalog pisalo French Revolution i Victorian London. To se obistinilo. :) Takodje je pisalo i za Wild Wild West, Japan, Mongoliju, Egipat. ;)
« Poslednja izmena: 23. oktobar 2015, 18:16:46 od strane DeRadicci »

Kradac

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: 23. oktobar 2015, 18:53:42 »
Citat: DeRadicci;1403333

Kako bre?!
Meni je zbog svega toga uz First Civilization pricu i postalo zanimljivo. Jer da je od keca izostavljeno, da su igre klasicne setnje po Jerusalimu, Firenci, Rimu...ne bi mnogo odmakle od Prince of Persia i srodnih igara.
*Ne mislim na AC4/Rogue, vec ono pravo - Desmond.

Ne smeta mi sadasnjost kao sadasnjost vec mi smeta nacin na koji su radili, jednostavno posle 2 dijela mrzelo me da igram

Citat: DeRadicci;1403333

Ako se secas, u Black Flag, nakon sto u Abstergo kompaniji hakujes one kompove, otkljucavas tako neke fajlove. U jednom fajlu je pisalo nesto o potencijalnim periodima i onima koji su vec bili, gde je izmedju ostalog pisalo French Revolution i Victorian London. To se obistinilo. :) Takodje je pisalo i za Wild Wild West, Japan, Mongoliju, Egipat. ;)

Da, zato sam i napisao da bih volio da urade.

dj90

• Non mollare mai
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
Odg: Assassin's Creed Syndicate
« Odgovor #68 poslato: 23. oktobar 2015, 19:20:31 »
ma kakav divlji zapad, tu više ni nema hladnih oružja, čak su mi i francuska ni engleska previše u budućnosti
Prima squadra della capitale !

DeRadicci

• Stari Logan
  • Global Moderator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #69 poslato: 24. oktobar 2015, 16:24:04 »

~Ezio's Family :)

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Darcoolio

kune

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: 25. oktobar 2015, 21:22:47 »
Ne znam sto ali mislim da jedina igra koju sam do sada odigrao svaki walkthrough

DeRadicci

• Stari Logan
  • Global Moderator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #71 poslato: 26. oktobar 2015, 17:04:39 »
I, kako ti se cini? Kontam da ne moze a da ne bude bolja igra od Unity. :D Meni licno Unity najlosiji Assassin's Creed.
Odslusao sam ceo soundtrack, odlican!

Darcoolio

• Diskriminator foruma
  • Administrator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: 26. oktobar 2015, 17:27:55 »
Assassin's Creed III je nešto najnebuloznije što sam igrao :)

Posebna ponuda za članove foruma za MTS i Supernovu.
Poruka u inbox za ponudu ili klik na baner za više informacija.

kune

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #73 poslato: 26. oktobar 2015, 18:02:18 »
Citat: DeRadicci;1403694
I, kako ti se cini? Kontam da ne moze a da ne bude bolja igra od Unity. :D Meni licno Unity najlosiji Assassin's Creed.
Odslusao sam ceo soundtrack, odlican!

Krenuo sam da igram Unity prekjuce opet jer sam saznao da je izasao onaj 1.5 patch... i bolje stvarno radi igra.. ali je totalno bezveze i jedva cekam ovo da izadje jer ovo sto sam odgledao je vrh dok vidim po drugim sajtovima da se ljudi zale na igru, samo daj boze da bude optimizovano dobro...

DeRadicci

• Stari Logan
  • Global Moderator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #74 poslato: 26. oktobar 2015, 18:49:07 »
Citat: Darcoolio;1403698
Assassin's Creed III je nešto najnebuloznije što sam igrao :)

Meni skoro, ali Unity ipak na poslednjem mestu. :D Bilo je dobrih momenata - uveli bolji i atraktivniji combat (iako lak), plus jos neki noviteti (lov po sumi, brodovi). Jedino sto me Amerika i revolucija apsolutno nisu zanimali niti mi se sivilo Bostona i Njujorka dopalo. A i Connor je mutav, bolje da smo Haythama duze imali.

Ovako ih rangiram:
1. AC2 - odlicno audio vizuelno iskustvo sa veoma zanimljivim sadrzajem, daleko bolje nego prva igra
2. Brotherhood - prakticno kao expansion pack za dvojku, jednako dobar, sa par noviteta. Ezio vise nije "klinac"
3. AC1 - na prvi pogled najveci Wow! efekat, onomad kada sam 2007. gledao gameplay sa E3. Lepo rekao Quzma kasnije: "ovo je spiritualni naslednk Prince of Persia". Dobra i zanimljiva prica, steta sto je repetitivnost udavila igru
4. i 5. Revelations - nedovoljno uvedenih inovacija da bi igra bila drugacija od prethodnih igara, ali sjajan zavrsetak i celina oko Ezia i Altaira
4. i 5. Black Flag - odlicna atmosfera igre i pravo osvezenje nakon sivila trojke! Najveci nedostatak je bolji-pravi Present Day gameplay, jer se vec naviklo na Desmonda i kako je to sve islo. Da je to bilo slicno odradjeno kao u ranijim delovima, sigurno bi mi bila na trecem mestu
6. Rogue - sasvim solidna kratka igra koja zaokruzuje Kenway sagu. Sve vec vidjeno uz manjak inovacija
7. AC3 - sve napisao na pocetku. Jedino mi se lutanje po sumi i Present Day svideli. Cak je i kraj ok, pa se jedva iscekivala sledeca igra
8. Unity - prelepa grafika i Pariz, samo toliko. Sve ostalo mi lose. A od svih delova, najvise je ishajpovana

Citat: kune;1403702
Krenuo sam da igram Unity prekjuce opet jer sam saznao da je izasao onaj 1.5 patch... i bolje stvarno radi igra.. ali je totalno bezveze i jedva cekam ovo da izadje jer ovo sto sam odgledao je vrh dok vidim po drugim sajtovima da se ljudi zale na igru, samo daj boze da bude optimizovano dobro...

Koliko sam skontao, neki ljudi su imali bagova a neki i ne bas. Na PS4 bolje radi i sa manje bagova nego na XB1. Videcemo kakva ce situacija biti na PC-u...
« Poslednja izmena: 26. oktobar 2015, 18:52:23 od strane DeRadicci »

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Darcoolio