Autor Tema: Football Manager 2015  (Pročitano 38884 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mihajlodc

• Direktor u penziji!
  • Administrator
    • Pogledaj profil
Re: Football Manager 2015
« Odgovor #30 poslato: 2. novembar 2014, 21:05:18 »
Onda mislim da kada pocinjes novi save imas da izaberes ˝disable player attribute masking˝. Kada izaberes koje sve divizije mozes da pokrenes za neku ligu, odmah ispod odabira velicine baze sa igracima.
The Game Is About Glory ! To dare is to do !

pilojac85

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #31 poslato: 4. novembar 2014, 09:51:25 »
Citat: kune;1317879
da li moze ikako da se ugasi ovo da vidim tipa ocene od 11-15...nego da vidim pravu ocenu odmah....uzasno me nervira jer su mi skauti retardirani a nijedan valjani nece da dodje....i da li od tih ocena sto tako stoje zavise ove zvezdice? jednog igraca skautiram vec mesec dana..

Pa rizikuj malo. Pitaj jednog skauta, pa drugog, pa treceg da provere igraca, tako suzavas taj opseg pa nece biti od 11-15 vec ce viti od 12-14 recimo. Mislim u tome je fora skautinga, da sam otkrijes igraca nekog, a ne da pogledas listu wonderkidova pa krenes redom da nudis i koji dodje dodje.
« Poslednja izmena: 4. novembar 2014, 09:57:46 od strane pilojac85 »
Strikers win games, defenders win titles !

NikolaJgd

• Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #32 poslato: 4. novembar 2014, 19:43:41 »
Citat: kune;1317499
jel danas demo?

http://store.steampowered.com/app/295270/
Download.

NikolaJgd

• Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #33 poslato: 7. novembar 2014, 00:41:50 »

Svako zahtevanje piraterije, biće kažnjeno banom, da ne bude da nisam upozorio.

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Dzeki, pilojac85

pilojac85

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #34 poslato: 8. novembar 2014, 10:39:14 »
Ajde da vidimo mozda mi neko ovde pomogne. Imam problem prilikom online igranja. Selektujem ligu kojoj hocu da se prikljucim, ucita mi database dodje na "game status" ekran kad treba da izaberem tim i nista se ne desava. Jednostavno "add new manager" polje ne reaguje. Tako svaki put kad probam preko ADSL-a (preko kog nikad nikakvih problema u online-u nisam imao kad su druge igre u pitanju, samo FM14 i sad FM15). Kad ubacim USB modem net onda radi ok. Ne znam u cemu je problem, iskljucivao sam firewall na samom ruteru, na kompu, antivirus takodje, jednostavno uvek isti problem.

Evo i snimka

Postavio sam pianje i na fm-serbia i na sigames community. Nisam nasao resenje. Ocigledno je nesto vezano za taj ADSL, ali ne znam sta :/

Stević

• G.O.A.T.
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #35 poslato: 8. novembar 2014, 11:34:35 »
da nisu portovi?

pilojac85

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #36 poslato: 8. novembar 2014, 12:09:06 »
Otvorio rucno 10093 i 10094. Nece :/
« Poslednja izmena: 8. novembar 2014, 12:46:57 od strane pilojac85 »

Dzeki

• Rossonero
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
Odg: Football Manager 2015
« Odgovor #37 poslato: 9. novembar 2014, 13:13:37 »
Izašla narodna verzija.

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Рого.ЗВ, customiZer

Dzeki

• Rossonero
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #38 poslato: 11. novembar 2014, 14:25:22 »
Koja je fora sa ovim originalom u offline modu? Koliko njih može da igra 1 original?

kune

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #39 poslato: 11. novembar 2014, 16:31:10 »
kolko god oces..
Kafana je ozbiljna institucija

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Dzeki

немусПФК

• Saša Ilić
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #40 poslato: 11. novembar 2014, 21:20:10 »
Moze koliko hoces,to ima fora admini sa football manager zaludjenici ti instaliraju preko steama i to mislim za neku sicu 500 kinti valjda..

Dzeki

• Rossonero
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #41 poslato: 11. novembar 2014, 21:28:27 »
To sam i sredio danas :mrgreen: jeste,500 kinti

Inače lik mi reče da je prodao 35 offline origanala do sad :O

немусПФК

• Saša Ilić
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #42 poslato: 11. novembar 2014, 22:54:39 »
Ja se tripujem da mu ne oduzmu acc ili tako nesto,kontam da to nisu cista posla,a ne znam kako to funkcionise... :)

Amokachi

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #43 poslato: 11. novembar 2014, 23:09:15 »
Sport interactive(SI), proizvodjac FM-a ima mogucnost blokade koda. Sto znaci da ako vide da je isti kod upotrijebljen za instalaciju na vise ip adresa oni ce ga ugasiti. Takodje postoji slucaj da steam 2 ili vise klijenata bude online, tj proba biti online, cime se otvoreno rizikuje mogucnost da opet kod bude blokiran. Znaci, sve je do toga koliko ce oni da provjeravaju i bave se time. Ja iz iskustva znam da oni provjeravaju to na pocetku, jer im je u interesu sto vise igrica da se proda. Zato je i rade dosta kvalitetno, pa je tesko i pirata odraditi. A postoji i jako bitna stvar, koja smeta pravim ljubiteljima ove igre. A to su apdejti(pechevi) koje oni izbacuju 3, nekad i 4 puta do Januara(koliko se sjecam). Taj poslednji apdejt je obicno najbolji i tada je igrica na svom maksimumu.
Vi koji sada kupite kod od tog lika dobijate prakticno beta FM koji nece moci da se apdejtuje. Zasto? Pa jednostavno, da bi se apdejtovao igra mora biti online...aaa ako je online..ode kod. Jedino da on vama 30 javlja vrijeme kada vi mozete uci online, pa izaci offline da pokupite apdejt. Ali zapitajte se koja je vjerovatnoca da se to sihronizuje :)

Moj savjet vam je, ako vec cete tako igricu da nabavite, da sacekate poslednji apdejt negdje posle Nove Godine. Onda bi sa povlacenjem igrice sa neta, steam povukao i apdejt poslednji za tu godinu.
Opet ako se kockate, probajte kupiti od nekog ko nije prodao vec 30 kopija tog koda :) Ali dovoljno je da kod procuri na netu u bilo koje vrijeme i bice ugasen.

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Рого.ЗВ, stefboy202

djolesrb

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #44 poslato: 11. novembar 2014, 23:09:18 »
Citat
Usled sve više pitanja koje dobijamo putem privatnih poruka, jedna bitna informacija za sve ljude koji prate našu stranicu, a pre svega forum:

Serbian FM u ponudi ima SAMO I ISKLJUČIVO originalno izdanje FOOTBALL MANAGER 2015 u DVD formatu ili u vidu STEAM koda na mail adresi.

Sve vezano za pirateriju ili prodaju magle u vidu offline steam naloga nećete naći ovde. Što se tiče same prodaje offline naloga da napomenemo par stvari vezano za to: Kada platite tih famoznih 500 dinara za nešto što vam omogucava da igrate FM u offlinu znajte sledece stvari:
- u svakom trenutku vlasnik naloga preko koga igrate moze da vam zabrani ulaz na nalog jednostavnom promenom sifre
- kod offline igranja nikada necete imati mogucnost da dobijete pečeve i apdejtove bloagvremeno jer za tako nešto potrebno je da budete online, a vama to nije dozvoljeno.
- u proteklih 10 dana smo imali oko 10ak prijava kradje steam acounta od ljudi koji su kupili originale i dali mogucnost offline igranja nekim svojim ''prijateljima''
- nikad ne mozete igrati ni jednu online utakmicu
- neka vas 100 kupi offline nalog od nekog ko preprodaje za 500 dinara. Taj neko je zaradio 50.000 dinara za nesto sto je platio 4.000 dinara,a u svakom trenutku zbog bilo koje greske steam moze da mu blokira account ukoliko se bilo kod od vas stotinu zezne i udje online u istom momentu kad i vlasnik naloga. Automatski ste izgubili novac, igru, sejv i vreme.

Serbian FM apeluje jos jednom na sve svoje korisnike da nikome ne daju svoj Steam nalog jer Vam mi nakon blokiranja istog ne mozemo pomoci! Takodje, svi koji zele da igraju FM - izaberite FM original DVD ili Steam kod i istrazite sve mogucnosti FM-a koje vam se pruzaju! Nekom je jedan nalog malo, a nekome je jedan SVE!

Hvala na razumevanju.

Serbian FM
sa stranice na fejsu