War Thunder je besplatna online igra sa tematikom borbe aviona iz perioda Drugog svetskog rata. Postoje pet nacija sa kojima možete igrati a to su SAD, Nemačka, SSSR, Velika Britanija i Japan. Svaka nacija ima širok spektar aviona od lovaca do teških bombardera koji mogu da nose i po nekoliko tona bombi.
Avioni su podeljeni u pet nivoa težine i kada igrate neće biti moguće da vidite recimo mlaznjak a igrate sa dvokrilcem, nego će vas igra staviti sa dostojnim protivnikom koji ima avion sličnih karakteristika. Imate dnevne bitke, noćne, kiša, sneg, oluje, blato, magla...Znači sve! Postoje i eskadrile gde možete da se učlanite i kasnije igrate borbu između klanova. (Postoje i eskadrile iz EX-YU zemalja, ali o tome ću kasnije ako bude zainteresovanih).
Minimal system requirements
CPU: 2,2 GHz
RAM: 1 Gb
Videocard: Nvidia GeForce 7XXX series or higher; AMD Radeon 1XXX series or higher
Free space: 8 Gb
[/HR]
[ATTACH=CONFIG]23374[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]23375[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]23376[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]23377[/ATTACH]
Pogledajte ovaj video.https://www.youtube.com/watch?v=_0gA2g9rD5AAko ima nekog ko već igra War Thunder, neka podeli sa nama svoja iskustva u vezi igranja.
Mislim da sam dao neke osnovne informacije, ili sam barem pokušao. Pitajte slobodno ako želite još neke informacije iz prve ruke. poz: