Autor Tema: The Golf Club  (Pročitano 2377 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

PeroDeformero

  • Superstar
  • *****
  • Poruke: 971
    • Pogledaj profil
The Golf Club
« poslato: 25. januar 2014, 14:57:31 »
HB Studios za ovo proljeće priprema simulaciju golfa u virtualnoj prirodi na golfskim terenima koje će igrači moći kreirati i dijeliti s ostalima. The Golf Club stiže ovog proljeća na PC, PS4 i Xbox OneLjubitelji golfa uskoro će moći uživati u dobro proračunatom virtualnom napucavanju male bijele loptice jer The Golf Club ovog proljeća stiže na PC, PS4 i Xbox One.

Developer HB Studios s ovim naslovom cilja stvoriti simulaciju golfa koja će imati neograničen broj terena zahvaljujući proceduralnoj generaciji istih kao i mogućnošću kreiranja vlastitih uz pomoć editora. Naravno, tu su i opcije za dijeljenje terena kao i ostale društvene mogućnosti koje će nam davati do znanja što naši prijatelji rade unutar igre.

HB Studios još najavljuje intuitivan sistem kontrola kao i trenutačno igranje (vrijeme učitavanja između rupa neće postojati) te minimalno potrebno vrijeme za generiranje novih staza. Online igranje će također biti bitan segment, stoga se najavljuje mogućnost kreiranja turneja i turnira kao i gledanje drugih igrača dok igraju (op. ur. malo creepy).Izvor HCL.hr