Autor Tema: Thief  (Pročitano 6636 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ivan94

• Superstar
    • Pogledaj profil
    • http://www.pes-serbia.net/members/46168-Ivan94
Odg: Re: Thief
« Odgovor #15 poslato: 24. februar 2014, 23:51:29 »
Citat: Kradac;1249185
Nema ubijanja, samo stealth.

Заправо има stealth kill илити приђеш неком лику и одаламиш га по глави. Ја сам почео да скидам народну верзију иако је игра добила релативно просечне оцене а и оцењена је као просечна,мислим да ће ми се свидети.

Kradac

• Superstar
    • Pogledaj profil
Re: Thief
« Odgovor #16 poslato: 24. februar 2014, 23:58:47 »
Ima to da ga onesvjestis, al' nema da ti ides i deres sve od reda.

ZokiSS

• Superstar
    • Pogledaj profil
Re: Odg: Thief
« Odgovor #17 poslato: 26. februar 2014, 11:15:14 »
Citat: dj90;1249127
kakva je igra o čemu se radi?
jel ima ubijanja i akcije neke ili samo kradeš :D ?
Klasican Thief serijal, stealth je deafult nacin igranja. Ako si igrao nekada Thief 1,2,3.  Mada mislim da si jako mlad da si mogao igrati 98,99. ovu igru na kompu!:cowboy:
PSN ID: ZokiSS

Ivan94

• Superstar
    • Pogledaj profil
    • http://www.pes-serbia.net/members/46168-Ivan94
Odg: Thief
« Odgovor #18 poslato: 28. februar 2014, 18:22:21 »
Прешао :) Игра је,по мени јако добра,стелт је добро одрађен као и сама прича. Е сад оно што ми се није свидело је то да постоји само један начин да се отарасиш противника, а то је да му приђеш са леђа и да га одаламиш по глави. Примера ради,када те открију не можеш да се бориш са њима него само да избегаваш нападе а и то је лоше урађено и у већини случајева те избоду и не стигнеш да побегнеш. Зато,памет у главу јер овде све сем стелта представља муку. Мој закључак је да је ово уз све своје мане и предности једна добра игра. - 8/10

Nemanja

• Administrator
    • Pogledaj profil
Odg: Thief
« Odgovor #19 poslato: 28. februar 2014, 18:38:16 »
Kako je optimizovana?

Горан

• Jelena Rozga
  • Superstar
    • Pogledaj profil
    • http://www.pes-serbia.net
Re: Odg: Thief
« Odgovor #20 poslato: 2. mart 2014, 17:11:16 »
Citat: Ivan94;1250479
Прешао :) Игра је,по мени јако добра,стелт је добро одрађен као и сама прича. Е сад оно што ми се није свидело је то да постоји само један начин да се отарасиш противника, а то је да му приђеш са леђа и да га одаламиш по глави. Примера ради,када те открију не можеш да се бориш са њима него само да избегаваш нападе а и то је лоше урађено и у већини случајева те избоду и не стигнеш да побегнеш. Зато,памет у главу јер овде све сем стелта представља муку. Мој закључак је да је ово уз све своје мане и предности једна добра игра. - 8/10

Igram sad će dva dana veoma dobra igra priča mi se baš sviđa za sada. Igram tako da me ne vide i ne čuju sve stelt na najteže za sada dobro ide treba nekad dobro da se razmisli. Optimizacija je odlična.
PES 2019
"No act of kindness, no matter how small, is ever wasted." - Aesop

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Ivan94

Bane111

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 5. mart 2014, 15:41:16 »
Upali mi se igrica, ali samo crni ekran i posle nekog vremena me izbaci. Jel do kompjutera ili cega vec?

Darcoolio

• Diskriminator foruma
  • Administrator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 21. mart 2014, 22:03:49 »
Što su tako loše ocene ove igre?
Počeo sam ali nikako da je nastavim.

Posebna ponuda za članove foruma za MTS i Supernovu.
Poruka u inbox za ponudu ili klik na baner za više informacija.

kune

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 21. mart 2014, 22:27:22 »
tako i ja :)
usao dva puta i vise me ne privlaci..sta znam...kao da sam vise nesto ocekivao...a taman sam mislio da ce mi se igrati...
Kafana je ozbiljna institucija

tihi1204

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: 26. mart 2014, 10:57:49 »
Citat: Bane111;1252839
Upali mi se igrica, ali samo crni ekran i posle nekog vremena me izbaci. Jel do kompjutera ili cega vec?
Probaj da instaliras update, imas 1.1, 1.2 i 1.3 ne znam da li moras sva 3 da skidas. Ja jesam i sve mi ok radi. Ok mi je igra, mada nisam igrao prethodne delove. Jednom davno instalirao prvi deo i odmah ga izbrisao.
When a man is faced with his own death, he finds the impossible less of a barrier.

Dule 93

• Čovek sa prostatom
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #25 poslato: 29. april 2014, 01:23:35 »
Ja probao dok sam bio kod brata, odlična igrica, šteta što ne mogu na mom kompu da je igram. Sviđa mi se što moraš i da razmišlaš a ne ko većina igara samo da pobiješ sve likove i završio si. Na početku mi je bila smor, sa onim uvodnim tutorialom ali posle postaje zanimljivija.