Nisam vise mod.
Niti sam ikako mislio da uvredim ili nesto slicno.Ako sam to uradio,izvinjavam se,stvarno mi nije namera.
Samo me interesovalo,jer sam ujedno i ja 'kao' u tim 3D vodama,znam da bi highpoly kod tog vozila imao mnogo cimanja,i znam na licnom primeru da bih ranije ja to nasao negde pa modifikovao,jer ne bih znao kontrolisati geometriju u high poliju.
Zato se i raspitivah.
10k?
Au cova
Al' kontam da je toliko jer geometrija i jeste rucno radjena,a ne preko normal mape.
Verovatno je odradio high poly i nije stigao napraviti konverziju na low poly pre nego sto je otisao.
Cisto sumnjam da me se secate,ali ja sam zapravo bio u jednoj turi Arma 2 multiplajera sa vama
Al' pao mi je interes,kao i sa svim ostalim igrama.Armu 3 ne mogu da gonim sve i da ocu.
Mada,ako tokom ljeta budem imao slobodnog vremena,mogao bih se ponuditi vama na raspolaganje za neke pokusaje modelovanja.
Mislim,ako budem imao vremena,ja cu definitivno raditi na gradjenju svog 3D portfolija,a ako bih modelovao nesto sto mozda vama moze posluziti,bila bi obostrana korist