Autor Tema: ARMA II Srpske oružane snage  (Pročitano 33580 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

gibanica

• Professional
    • Pogledaj profil
ARMA II Srpske oružane snage
« poslato: 10. jun 2013, 18:50:44 »

Српске Оружане Снаге је заједница посвећена Српским играчима АрмА Војног Симулатора. Да би се приступило заједници потребно је поседовати оригинал игру АрмА2 Operation Arrowhead или оригинал АрмА3. Заједница тренутно броји око 20так активних чланова. Тренутно је и у изради истоимени мод који оубхвата модерну Војску Србије. Заједница је основана 20. 01. 2013год а основали су је чланови који су напустили тадашњу А2СМ Заједницу. САФ Заједница је тренутно удружена са СФРЈ заједницом. Сваког радног дана се играју разне мисије, што домаће, што стране. Игра се АрмА2, а ускоро ће се прећи и на АрмА3 која је још увек у Бета Фази.

О модификацији Српске Оружане Снаге.

Опис:
Српске Оружане Снаге је мод за популарни војни симулатор АРМА 2 дела чешких програмера из Бохемија Интерактива. Дружина српских програмера,моделара и дизајнера се потрудила да овај мод учине аутентичним и у њега уврсте наоружање и технику којом Војска Србије тренутно располаже, као и одређене прототипе који су у плану да се уведу у употребу. Уз помоћ АрмАе која вам дозвољава да водите борбу и на небу и на земљи уз очарајуће визуелне и звучне ефекте као, реалну балистику и физику саме игре, бићете у стању да проживите улогу српског војника у 21. Веку.

Аутори:
Јастреб
Млађа
Саботер
Љубиша
Филип
Алексадрагутин
Бане

Слике из мода:

(Више слика на нашој ФБ Страници)
Пратите нас на:
Форум Српске Оружане Снаге
МодДБ Страница
Фејсбук Страница
ЈуТјуб Канал

4evra

• Nerazzurro
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
Re: ArmA 2 - Srpske oružane snage
« Odgovor #1 poslato: 10. jun 2013, 19:07:01 »
vi ste modelovali sve modele?
Ili ste skidali s neta i modifikovali?
It will be born here, at the Orologio restaurant,meeting place of artists and it will be always a team of great talent.On this splendid night it's colours will be given:The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale,because we are brothers of the world

Бишке

• Super Moderator
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 10. jun 2013, 20:10:28 »
Sve je ovo nase, modeli oruzja i vozila, sve, tako da se ovo moze postaviti bilo gde.

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: gibanica, 4evra

JUG GROBARI

• Superstar
    • Pogledaj profil
    • http://www.armasrb.org/
Odg: Re: ArmA 2 - Srpske oružane snage
« Odgovor #3 poslato: 10. jun 2013, 20:11:44 »
Citat: 4evra;1165720
vi ste modelovali sve modele?
Ili ste skidali s neta i modifikovali?

Izuzev aviona sve ostalo je nase. :)
MS WIN7 64Bit | 8GB RAM | FX4130 4.5Ghz OC | Radeon HD7770 | Raidmax 530SS

gibanica

• Professional
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 10. jun 2013, 20:16:04 »
pa nas je orao..migovi su od BOHEMIA interactive.

4evra

• Nerazzurro
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 10. jun 2013, 20:20:18 »
Citat: Бишке;1165735
Sve je ovo nase, modeli oruzja i vozila, sve, tako da se ovo moze postaviti bilo gde.

Nije to ni bio nikad problem,niti sam mislio na to :)
Samo,procitah da se jug grobari izjasnjava kao jedan od clanova vaseg edit tima,onda se setih od pre pola godine/godinu situacije gde je on ovde u edit timu bio kao 'kitmejker' ali je ispao jer se ispostavilo da nijie nista radio,pa me ponese um i njegove pretpostavke :D

ukratko,kontah da mozda nije fazon da se modifikuju free modeli sa neta(sto nije kradja btw,vec samo usteda vremena i zaobilazak)

Gledah prvu sliku i vidim po gumama da je poprilicno low poly,pa me interesovalo,kontah da je budzet za to 'auto' veci,oko 3,4k.To na slici izgleda kao nesto izmedju 1-1,5 k
Arma 2 ne podrzava normal mape?
It will be born here, at the Orologio restaurant,meeting place of artists and it will be always a team of great talent.On this splendid night it's colours will be given:The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale,because we are brothers of the world

JUG GROBARI

• Superstar
    • Pogledaj profil
Odg: ArmA 2 - Srpske oružane snage
« Odgovor #6 poslato: 10. jun 2013, 20:51:12 »
Podrzava normal mape. Nisam radio model pa ne znam. Nismo imali priliku da modifikujemo model jer je autora otisao a ostavio modela na polovini i poslao nam tako pa je i ostalo tako. Model msm da ima oko 10k poligona.

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: 4evra

gibanica

• Professional
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 10. jun 2013, 20:57:29 »
vidi, nemoj da se ljutis, verovatno si moderator ovde ali ja ti moram reci da ti post nije na mestu. ljudi su se pomucili, i mod izgleda ajde da ne preteram ali sigurno medju 20 najboljih za armu2 koje su pravili razne zemlje. i to treba ceniti, pogotovo sto se niko nije dosetio pa za ovako obimnu igru uraditi tako obiman posao. slobodan si da dodjes da nam se pridruzis, dobrodosao je svako, videces da ce ti se dopasti. stvarno nisam ocekivao da ce iko negativno primiti ovaj mod.
mod koji sam okacio pre godinu dana u temi povratak na kosovo je gotovo kompletno ukraden i retexturisan i ceo se mogao uraditi za nedelju dana, znam jer sam ucestvovao na oba projekta. ovo je totalno druga prica, i odradjen je profesionalno eto izuzev tockova BOV-a, i kokpita J22. eto izvini ako sam te nekako uvredio, ali tako mislim.

spremamo i KOSOVO mod (radni naziv) koji ce obuhvatati vojsku jugoslavije 98-99 i UCK. medjutim njega cemo pustiti samo "za trziste srbije" :)
bicete obavesteni i o tome. mod je 99% gotov.

4evra

• Nerazzurro
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 10. jun 2013, 22:19:20 »
Nisam vise mod.
Niti sam ikako mislio da uvredim ili nesto slicno.Ako sam to uradio,izvinjavam se,stvarno mi nije namera.
Samo me interesovalo,jer sam ujedno i ja 'kao' u tim 3D vodama,znam da bi highpoly kod tog vozila imao mnogo cimanja,i znam na licnom primeru da bih ranije ja to nasao negde pa modifikovao,jer ne bih znao kontrolisati geometriju u high poliju.
Zato se i raspitivah.

10k?
Au cova :)
Al' kontam da je toliko jer geometrija i jeste rucno radjena,a ne preko normal mape.
Verovatno je odradio high poly i nije stigao napraviti konverziju na low poly pre nego sto je otisao.

Cisto sumnjam da me se secate,ali ja sam zapravo bio u jednoj turi Arma 2 multiplajera sa vama :)
Al' pao mi je interes,kao i sa svim ostalim igrama.Armu 3 ne mogu da gonim sve i da ocu.
Mada,ako tokom ljeta budem imao slobodnog vremena,mogao bih se ponuditi vama na raspolaganje za neke pokusaje modelovanja.
Mislim,ako budem imao vremena,ja cu definitivno raditi na gradjenju svog 3D portfolija,a ako bih modelovao nesto sto mozda vama moze posluziti,bila bi obostrana korist :)

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: gibanica, JUG GROBARI

gibanica

• Professional
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 10. jun 2013, 22:53:45 »
kako da ne..ako budes mogao javi slobodno..modelari su nam najpotrebniji pri izradi moda.
a sto se tice pokretanja arma3 na tvom kompu, aj se kladimo u 20e da ce da ti radi ko i arma 2 u najmanju ruku...a moze da ti radi samo bolje, tecnije..nemoj da te grafika zavara jer je igra optimizovana 5x bolje od arma3. probaj videces..mozda i odigras s nama koju ;)

JUG GROBARI

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 10. jun 2013, 22:56:34 »
Citat: 4evra;1165804
Nisam vise mod.
Niti sam ikako mislio da uvredim ili nesto slicno.Ako sam to uradio,izvinjavam se,stvarno mi nije namera.
Samo me interesovalo,jer sam ujedno i ja 'kao' u tim 3D vodama,znam da bi highpoly kod tog vozila imao mnogo cimanja,i znam na licnom primeru da bih ranije ja to nasao negde pa modifikovao,jer ne bih znao kontrolisati geometriju u high poliju.
Zato se i raspitivah.

10k?
Au cova :)
Al' kontam da je toliko jer geometrija i jeste rucno radjena,a ne preko normal mape.
Verovatno je odradio high poly i nije stigao napraviti konverziju na low poly pre nego sto je otisao.

Cisto sumnjam da me se secate,ali ja sam zapravo bio u jednoj turi Arma 2 multiplajera sa vama :)
Al' pao mi je interes,kao i sa svim ostalim igrama.Armu 3 ne mogu da gonim sve i da ocu.
Mada,ako tokom ljeta budem imao slobodnog vremena,mogao bih se ponuditi vama na raspolaganje za neke pokusaje modelovanja.
Mislim,ako budem imao vremena,ja cu definitivno raditi na gradjenju svog 3D portfolija,a ako bih modelovao nesto sto mozda vama moze posluziti,bila bi obostrana korist :)

Secam se maremasa i Radeta sa ovog sajta, oni su igrali neko vreme sa nama. Biske jos uvek igra sa nama.

Modelari i Fotosoperi su nam najpotrebniji. Pa ako mognes nekad, izvolte navrati. :)

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: 4evra, Avenger

JUG GROBARI

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 12. jun 2013, 00:19:09 »
Popusti u BI Store od 50% na sve ArmA2. Za A3 ne vazi popust.

Arma 2: Operation Arrowhead - Steam version € 7.45 -50%

Popust na sve ArmA2 od 50%

Inace, kupovinom ArmA3 Alpha od 25e dobija se kasnije Beta i Full igra za dzabe. Alpha vazi do 18 Juna, posle ide beta i kostace 35e dok ce full kostati 45e. Tako da ko planira, ne propustite.

Pozdrav.

JUG GROBARI

• Superstar
    • Pogledaj profil
Odg: ArmA 2 - Srpske oružane snage
« Odgovor #12 poslato: 15. jun 2013, 02:49:37 »
АрмА3 Бета 25 Јун.

Citat
Military sim fans rejoice! Bohemia has confirmed that Arma 3 will be heading into beta later this month, June 25 to be exact.

Additions will include new arsenals and vehicles to test and new scenarios that include a co-op and multi-team, wave-based defense scenario. Additionally, a new “Independent” faction consisting of a military native to Altis and Stratis was mentioned. You know, in case you were tired of Blufor and Opfor.

Another change is that uploading player-created missions to Steam Workshop will be directly integrated into the Arma 3 mission editor, which should streamline things a bit. This isn’t necessarily going to be available during the beta, but it is a confirmed feature. Eventually.

If June 25 is too long a wait for you, be sure to check out our recent hands-on with the alpha.

gibanica

• Professional
    • Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 19. jun 2013, 16:40:12 »
WIP.. za kosovo mod..
Jedinice Pristinskog Korpusa Trece armije Vojske Jugoslavije.

dexnsk

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 20. jun 2013, 18:09:50 »
E sad dajte sve to ali Dayz verziju ;)