Moram kontrirati darkoliju pa et'
Sveukupno,igra je upravo ono sto treba biti,zabava,sa elementima koji joj daju dodatni plus/minus.
Imam osecaj da ti nisi jos presao igru,ili ne obracas paznju na pricu.
Prica je ludilo,raniji delovi coda nisu imali price centralizovane oko likova i njihovih licnosti,ti si samo bio jos jedan u nizu vojnika u bitci.
sa MWom dolaze te price,al sve su blede,plitke.
Ovo je prvi od tih novih CoDova gde je prica pokidala.
Retrospektivno pripovedanje,igranje iz ugla vise likova(igras kao i vojnik,kao i glavni zlocinac,kao i spijun,masa likova) sve to stvarno uvodi tebe direkt u pricu i olaksava ti da skontas sta se desava.2,3 puta sam se istripovao da je kraj igre i isto toliko puta se prijatno iznenadio kad sam video da ima jos.
Delom je to zbog kratke kampanje koja prate prethodne naslove.Blek ops 2 je resio i taj deo,nije nesto extra dugacak al je duzi od prethodnika.
Sarenolik je.Scena se menja iz "starih" 80,90' do futuristickih 25',30'.
Vozis dzip,vozis helic,avion,CLAWa,cak i konja.
Oruzja masa ima,masa dodataka za njih.Brdo kamuflaza.Cak i po mapi razbacana neka skladista sa oruzjem.
Ocaran sam brigom njihovom za one sa losijim racunarima.Svi gledaju da utovare sto bolje detalje,ovaj CoD je uradio to,al je isto tako i pripremio "nakaradne' low texture tako da oni sa slabim konfama mogu igrati a da im grafa ne izdahne(+1 sam tu).
Ubacili su cak i RTS kombinaciju u side misije,kontam da na nesto uticu one u kampanji,al' nije mi se dalo igrati ih pa sam preskocio to.
****TE,turili su mogucnost IZBORA u igri.oces ubiti ili neces neke bitne likove u nekim scenama i time direktno utjeces na ishod igre.
COD ima vise zavrsetaka od jednog Dishonoreda,ejj
Neverovatno koliki napredak u pripovedanju a samim tim i u igri.
Cak ima i jedno iznenadjenje posle kreditsa,veoma prijatno
Minus moze biti kolicina akcije.Nema vise onih sekvenci gde se setas od A do B bez da moras da se bijes.Sve se preskace,ostavljaju se samo delovi gde se puca.
Nekome je smek,nekome nije,zavisi od coveka.Meni nije smetalo,mada isto tako,verujem da bi mi utisak bio jos bolji da je bilo nekih pauza gde bih mogao setati mapom i gledati neke random stvari.
Meni licno,CoD2 sa global Offensivom pa ovo cudo u smislu zabave i dozivljaja koji sam imao igrajuci.Ostale sam igrao reda radi,da vidim sta je i kakvo je,ovaj sam igrao da ispratim pricu u koju sam uvucen.