Autor Tema: Assassin's Creed III  (Pročitano 68776 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

FXGT

• FREE RIDER
  • Superstar
    • Pogledaj profil
Re: Assassins creed 3
« Odgovor #105 poslato: 24. novembar 2012, 01:46:16 »
1222 i kod mene

dj90

• Non mollare mai
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
Odg: Assassins creed 3
« Odgovor #106 poslato: 24. novembar 2012, 10:05:50 »
Aj da bacim neki utisak posle kratkog igranja - lošija mi je od prethodnih delova

Prvo ne mogu da smislim onu njegovu uniformu, da mi neko da neki skrin iz igre ne bi nikad pogodio da je AC. Jednostavno mi je muka da ga gledam sa onom kapom i ogrtačem sve vreme. Mada vidim po slikama da će se vratiti u onu standardnu kasnije ali ko zna kada

Pa onda borbe su mi jednolične i lošije nego pre, pre su protivnici bili raznovrsniji a sad isti, muka je od onih crvenih likova. Bilo je i više oružja sad me samo bockaju onim noževima na vrhu puške - smor. Još može da se ubije i iz daljine sa tim s*anjem. Pre je bilo uživanje mlatiti se, bilo je i više dobrih poteza sad mi je monototno sve. Onaj skriveni nož se skoro da i ne upotrebljava. Ali opet po slikama vidim da ću imati i luk i strelu kasnije ali opet to nije to

Grad je s*anje, zgrade su obične uopšte me ne mami da se penjem na njih, više idem ulicom

Jednostavno promašeno vreme, promašen događaj, promašeno mesto. Previše moderno doba.
Ako nemaju više ideja bolje da se zaustave na ovome nego da nastave silaznim putem :)

Mada kad pomislim na aziju kolika je (bar dva dela mogu da naprave), skandinaviju, pa egipat, istočni narodi (kozaci, tatari itd) sumnjam da nema ideja.
Ali rekoh bolje da stanu na ovome nego da nastave da upropaštavaju
Prima squadra della capitale !

pfcdejan

• Superstar
    • Pogledaj profil
Assassin's Creed III
« Odgovor #107 poslato: 24. novembar 2012, 10:40:44 »
Sledeci deo kad bi hteli pa na turke da navale :D
Keep calm we are kings of the rings!!!

tihi1204

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #108 poslato: 24. novembar 2012, 10:41:53 »
Apsolutno se slazem sa dj90,Boston uopste nije zanimljiv,a i nemaju neke zgrade. Jako mi se inace svidjaju misije sa brodom,to im je dobro. Ja nisam primetio neka seckanja,imam verziju p2p,jedino me nervira sto svaki put pre nego sto je pocnem,moram da prekopiram uplay. Zanima me kako da vidim fps u igri,preko kog programa?
When a man is faced with his own death, he finds the impossible less of a barrier.

FXGT

• FREE RIDER
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #109 poslato: 24. novembar 2012, 12:37:57 »
fraps
msi afterburner

Darcoolio

• Diskriminator foruma
  • Administrator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #110 poslato: 24. novembar 2012, 12:57:06 »
Citat: dj90;1085552
Aj da bacim neki utisak posle kratkog igranja - lošija mi je od prethodnih delova

Prvo ne mogu da smislim onu njegovu uniformu, da mi neko da neki skrin iz igre ne bi nikad pogodio da je AC. Jednostavno mi je muka da ga gledam sa onom kapom i ogrtačem sve vreme. Mada vidim po slikama da će se vratiti u onu standardnu kasnije ali ko zna kada

Pa onda borbe su mi jednolične i lošije nego pre, pre su protivnici bili raznovrsniji a sad isti, muka je od onih crvenih likova. Bilo je i više oružja sad me samo bockaju onim noževima na vrhu puške - smor. Još može da se ubije i iz daljine sa tim s*anjem. Pre je bilo uživanje mlatiti se, bilo je i više dobrih poteza sad mi je monototno sve. Onaj skriveni nož se skoro da i ne upotrebljava. Ali opet po slikama vidim da ću imati i luk i strelu kasnije ali opet to nije to

Grad je s*anje, zgrade su obične uopšte me ne mami da se penjem na njih, više idem ulicom

Jednostavno promašeno vreme, promašen događaj, promašeno mesto. Previše moderno doba.
Ako nemaju više ideja bolje da se zaustave na ovome nego da nastave silaznim putem :)

Mada kad pomislim na aziju kolika je (bar dva dela mogu da naprave), skandinaviju, pa egipat, istočni narodi (kozaci, tatari itd) sumnjam da nema ideja.
Ali rekoh bolje da stanu na ovome nego da nastave da upropaštavaju

Odigraj do kraja igru pa je proceni :)
A i poznato mi je tvoje poznavanje stranih jezika i "ljubav" prema istoriji Amerike ;)

Citat: pfcdejan;1085570
Sledeci deo kad bi hteli pa na turke da navale :D
Gde si bio između AC i AC:Revelations?

Posebna ponuda za članove foruma za MTS i Supernovu.
Poruka u inbox za ponudu ili klik na baner za više informacija.

gale91

• Joey Tribbiani
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #111 poslato: 24. novembar 2012, 13:12:42 »
Znam ,ali odje se brale on bratimi sa onim sulejmanom cini mi se istim ovim sto ga mi gledamo...**** ga sulejmani u dupe.
Meni je ok igra za sad bas...
-__-

Rossobianco

• Superstar
    • Pogledaj profil
    • http://www.serbian-fm.net
« Odgovor #112 poslato: 24. novembar 2012, 13:19:47 »
Isti je taj Sulejman.Dobro bi bilo da se odradi opet nesto vezano za Evropu recimo u Francuskoj za vreme revolucije.

kune

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #113 poslato: 24. novembar 2012, 13:43:55 »
Citat: Maree!;1085665
Isti je taj Sulejman.Dobro bi bilo da se odradi opet nesto vezano za Evropu recimo u Francuskoj za vreme revolucije.

ma kakva francuska, treba riimsko carstvo ;) tad je bilo svega :D...istanbul je mnogo veci grad od bostona zato je ova mapa malo krs...:d
Kafana je ozbiljna institucija

FXGT

• FREE RIDER
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #114 poslato: 24. novembar 2012, 14:50:21 »
pazi foru
u gradu ne ostaju ostisci stopa u snegu a van grada ostaju u onom dubokom snegu
lele kako se muci da se probija kroz dubok sneg heh

aman pa polako ima godina i ghodina da naprave sve zivo ovo :)

Dule 93

• Čovek sa prostatom
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #115 poslato: 25. novembar 2012, 13:53:35 »
Kako da resim problem sa niskim FPS-om u Bostonu? Instalirao sam nove drajvere ali dalje je isto..

4evra

• Nerazzurro
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #116 poslato: 25. novembar 2012, 14:16:13 »
uzmi jaci komp.
Ima brdo zgrada,ljudi,efekata,mora biti pad na tanjim racunarima.
It will be born here, at the Orologio restaurant,meeting place of artists and it will be always a team of great talent.On this splendid night it's colours will be given:The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale,because we are brothers of the world

kune

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #117 poslato: 25. novembar 2012, 14:32:59 »
Citat: 4evra;1086357
uzmi jaci komp.
ma jok ja ne verujem da je to..pa ima mnogo vise zgrada i detalja u revelationsu pa igra ne pravi problem :D
Kafana je ozbiljna institucija

Darcoolio

• Diskriminator foruma
  • Administrator
    • Pogledaj profil
« Odgovor #118 poslato: 25. novembar 2012, 14:46:44 »
Citat: 4evra;1086357
uzmi jaci komp.
bez zezanja, drugari koji imaju mnogo jače mašine imaju isti problem, očigledno je problem do lekića ili same igre.

Posebna ponuda za članove foruma za MTS i Supernovu.
Poruka u inbox za ponudu ili klik na baner za više informacija.

4evra

• Nerazzurro
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #119 poslato: 25. novembar 2012, 14:57:52 »
Ne ne,svaka masina ce imati problem.Narocito ako poredis fps unutar broda i fps u bostonu.
Poenta je da je u bostonu drawing distance mnogo veci,sa boljim efektima.U ostalim asasinima kretao si se uglavnom po ulicama,drawing distance je bio ogranicen.
Da ne pricam o efektima i rezoluciji textura.

Greska je gde se fps u brodu uzima za standardni,a onda se ovaj u bostonu oceni kao "pad fpsa'.
FPS u bostonu je onaj fps koji bi inace imali,dok ste u brodu imali visi FPS,upravo zbog toga sto je tamo bilo malo modela i zatvoreno okruzenje.
tako da zapravo nema problema sa "padom fpsa" :)
It will be born here, at the Orologio restaurant,meeting place of artists and it will be always a team of great talent.On this splendid night it's colours will be given:The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale,because we are brothers of the world

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: JUG GROBARI