Aj da bacim neki utisak posle kratkog igranja - lošija mi je od prethodnih delova
Prvo ne mogu da smislim onu njegovu uniformu, da mi neko da neki skrin iz igre ne bi nikad pogodio da je AC. Jednostavno mi je muka da ga gledam sa onom kapom i ogrtačem sve vreme. Mada vidim po slikama da će se vratiti u onu standardnu kasnije ali ko zna kada
Pa onda borbe su mi jednolične i lošije nego pre, pre su protivnici bili raznovrsniji a sad isti, muka je od onih crvenih likova. Bilo je i više oružja sad me samo bockaju onim noževima na vrhu puške - smor. Još može da se ubije i iz daljine sa tim s*anjem. Pre je bilo uživanje mlatiti se, bilo je i više dobrih poteza sad mi je monototno sve. Onaj skriveni nož se skoro da i ne upotrebljava. Ali opet po slikama vidim da ću imati i luk i strelu kasnije ali opet to nije to
Grad je s*anje, zgrade su obične uopšte me ne mami da se penjem na njih, više idem ulicom
Jednostavno promašeno vreme, promašen događaj, promašeno mesto. Previše moderno doba.
Ako nemaju više ideja bolje da se zaustave na ovome nego da nastave silaznim putem
Mada kad pomislim na aziju kolika je (bar dva dela mogu da naprave), skandinaviju, pa egipat, istočni narodi (kozaci, tatari itd) sumnjam da nema ideja.
Ali rekoh bolje da stanu na ovome nego da nastave da upropaštavaju