Pozdrav ljudi.
Malopre sam se registrovao na ovaj forum, moguće je da ovde mogu naći pomoć oko ISS PES2, ona originalna verzija sa reprezentacijama, na engleskom (ne WE2002).
Ne znam koliko je vas obratilo pažnju na (ne)tačnost imena igrača, ali u svakom slučaju, otprilike polovina reprezentacija ima pravilno spelovana imena, ostali imaju nešto što podseća na pravo ime igrača (npr. Babangida i Okocha su kako valja, Mboma i Eto'o su Mbama i Etoho, itd.). Takođe svi igrači u timovima master lige koji nisu u reprezentaciji su obavezno pogrešno spelovani. Znam, postoje pečevi i editori da se ovo sve popravi, to sam uspeo, to je sve kul. Ono što me interesuje ide u mnogo sitnije detalje, a izgleda da zalazi dublje u editovanje igre, skripte i šta sve ne, to je onaj deo u koji se ne razumem, a za koji mi treba savet, ako ne i pomoć. Dakle, postoji varijanta "call names" igrača koja se lako može namestiti u opcijama igre, prvo da li će komentator uopšte da izgovara imena igrača, a u edit player opcijama postoji lista svih call names, koje se nalaze u samoj igri, čak i za igrače kojih uopšte nema u igrici (npr. Amokachi, Amunike, Rufai, Omam-Biyik, itd.)
Ako je uključena opcija za komentatora da proziva igrače po imenu, on će ih prozivati kada se nađu u centru pažnje. E sad, on će prozivati one igrače čija su imena od početka pravilno spelovana, isključivo i samo njih. Ove ostale će da kulira. MENI TREBAJU TI OSTALI, da i njih proziva. Ali kako?
Da li postoji neki editor za to ili neki program koji bi mogao da raspakuje igricu, da dođe do tog dela sa komentatorom i da mu, ne znam, "uključi" ostale igrače? Ili još bolje, ima li peč za ISS2 koji je sredio i ovaj detalj?
Ako nije pravo mesto na forumu za ovo pitanje, pliiz prosledite me gde jeste. A ako zvuči suludo, jbg, i to znam, rečeno mi je u razgovoru sa drugarima. Ali ako neko ima rešenje, zahvalan sam mu večno, častim pivčugu-dve-tri ako se nađe u Šapcu