Autor Tema: ARMA II Povratak na Kosovo  (Pročitano 57362 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

4evra

• Nerazzurro
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
Re: ARMA2 Srbija (povratak na Kosovo)
« Odgovor #180 poslato: 9. jun 2013, 14:18:25 »
je'l imate planove za armu 3 i modovanje?
It will be born here, at the Orologio restaurant,meeting place of artists and it will be always a team of great talent.On this splendid night it's colours will be given:The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale,because we are brothers of the world

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: gibanica, JUG GROBARI

gibanica

• Professional
    • Pogledaj profil
Re: ARMA2 Srbija (povratak na Kosovo)
« Odgovor #181 poslato: 9. jun 2013, 15:10:12 »
sve sto je u nasem modu za arma 2 bice i u arma3. samo se ceka da izadje full release arma3.

JUG GROBARI

• Superstar
    • Pogledaj profil
    • http://www.armasrb.org/
Odg: Re: ARMA2 Srbija (povratak na Kosovo)
« Odgovor #182 poslato: 9. jun 2013, 23:57:26 »
Citat: 4evra;1165364
je'l imate planove za armu 3 i modovanje?

Da. Verovatno odmah posle izlaska Bete pocinjemo sa radom. :)
MS WIN7 64Bit | 8GB RAM | FX4130 4.5Ghz OC | Radeon HD7770 | Raidmax 530SS

mladjo78

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Odg: Re: Odg: Re: ARMA2 Srbija (povratak na Kosovo)
« Odgovor #183 poslato: 14. jul 2014, 02:59:38 »
Поздрав брате,

имам пар питања као прво ја волим само мисије играти оффлине и инсталирао сам ваш Мод али нема Жандармерија ознаке на џипу као и полицијска кола џип као и пандура нема исто тако на транспортном хеликоптеру непише "Војска Србије" а САЈ-Полиција се неможе скинути линк неради за зендспејс.Коју мапу морам бирати када играм мисије оффлине?Можда ради тога немогу да нађем нпр. Жандармерију,све је оно у реду али увек када ваше мисије стартујем фали му 100 к.ураца ово ми је јављало увек када стартујем игру као и када бирам мисију али инаће код сваке мисије тражи нешта.(Addon "TracersWAR" required Extended_Eventhandlers-CAWeapons3-CA_CommunityConfigurationProject_E)Ово су само пар примера када бирам мисије.Волим игру али ми иде на живце када немогу бирати мисије,молим те помози ми ако знаш где је грешка...

Хвала брате унапред!

mladjo78

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Odg: Re: ARMA2 Srbija (povratak na Kosovo)
« Odgovor #184 poslato: 14. jul 2014, 13:59:15 »
Брате реци ми где вас човек може нешто питати пошто на вашем форуму сам пријављен али немогу нигде поставити питање све је блокирано за постове?Стварно није фер направите мод али да вас човек нешто пита то се неможе нигде.На чисту инсталацију сам ваш мод инсталирао без додатака за мултиплајер пошто нису потребни тако пише.Мапе сам инсталирао такође ма све али ваше мисије немогу никако,опробавао сам од других модове и сви раде само од наших неће ниједан да стартује мисије.Незнам увек имам само са Српским модовима проблеме било то за FIFA14 или PES14 осим за NBA 2K14,незнам дали је то ради лоших Компијутера које имају наши људи или због чега али никад ништа нефункционише.Ево ово ми јавља када бирам мисију "Kosovska zora" Фали му нешта свашта!                                You cannot play/edit this Mission,it is dependent on downloadable content that has been deleted. extra_units,ace_sys_crewserved;ace_sxs_wounds,Afrenian_Cars,extra_vehicles,ace_c_vehicle,ace_sys_playerhud,ace_sysaitalk,ace_sys_tracking,ace_sys_targets