Probao sam oba i Tigar I razbija Tigar P sporo puni ne lezi mi, Panter sakati, PZ4 mi je bolji od m4 u svemu, stugIII obozavam a i hetzer gona hetz, treutno radim na RHM, VK D je dobar a VK3001H ima dobru pucu. Inace dobri su mi nemci ali rusi su nezgodni. Inace ne otvaram cele linije nego idem dok ne dodjem do dobrog tenka, imam probem kad zavolim tenk ne zelim da ga prodam. Najvise volim TD. Inace volim brze tenkove sa brzim punjenjem. Moj ti je savet da provalis sta volis postoje ljudi koji samo cepaju lake tenkove, neki teske itd, ja sam TD sa kupolom ili bez. Kad odlucis onda cepas tu liniju.
Evo ti primer americki tier 7 T25/2 onaj sto ide posle hellcata ljudi mrze ja ga obozavam sve zavisi od stila. I jos nesto kad pocnem ne preskacem i ako imam free xp nego probam svaki, tako pre godinu dana dobijem 8000 zlata na td takmicenju sa ValentineAT sroz slucajno jer mi je u glavi bilo da sto pre dodjem do AT2 i ispadne da roknem njih 9 i mesec dana kasnije oni meni zlato nisam ni imao pojma o cemu se radi dok nisam video moje ime na listi, sto je najsmesnije bio sam stock. Ocu da kazem probas svaki dok ne naletis na ono sto ti odgovara i onda to zadzis, nije sve u tiru 10. Pozz