Pa pre nije bilo 1 kod od promocije po akantu,vec ode covek na te sajtove i samo generises i generise i stalno dobija gold.
Sad mozes samo jednu promociju golda po akauntu dobiti,pa ne mozes farmati tako

Ja sam sebi prosirivao garazu tako sto bih,kad najave novu granu u pecu,popunio sve slotove,i onda kad izadje pec,dobio bih novi Tier1 tank koji bi mi prosirio slot u garazi za 1.
Ne znam da li je uopste imalo veze to sto mi je garaza puna u tom momentu,nisam testirao.Uglavnom,prosirio sam sebi lepo slotove,bez golda,mogu jedno 10,11 tenkova imati.
Gold sam trosio na barake i njihovo prosirenje,posto cuvam sve posade od tenkova.
@Had,verovatno nisi dosao do high tier tenkova,pa zato nemas problema sa parama

Secam se i ja pre M4 cetvorke,Easy8-ta,i onda T20-tke.
T20 pa M4 su mi najbolji tenkovi iz americke linije.
Pare pocnes gubiti uglavnom kad predjes sa tenkovima tier VI.
A od tiera 8 obavezno.
Recimo,skupljao sam sebi para,kontah uzeti M103,i onda rekoh da se ne za****m jer cu biti u minusu,ja odem i uzmem artiljeriju M40/M43,i evo,s njom u plusu mozes biti samo ne budes ostecen i ubijes barem dvojicu.Ako te ubiju,dzaba ti da si pola tima ubio,bices u minusu

A npr sa M12 sam redovno zaradjivao 10+k po partiji,crko/osto
Pre sam vise zaradjivao jer sam i igrao vise,npr uzmes jednog tenka i igras jedno 10ak partija s njim.
Sad i kad udjem u igru,udjem i odigram sa nekim tenkovima dok ne dobijem 2x,onda prestanem.
Svidja mi se niz D1>BDR>ARL 49 kod francuskih teskih tenkova.
Ko nije probao nek proba,stvarno prelepo nesto,MM je uvek lep i nagradjuje,a tenkovi extra.
ARL narocito sa 212 penetration topom,mozes oznojiti koga god oces.