Da, potrebno je cesto stiskati
Q da bi se zacrveneli protivnici.
Svaka cast Lune. Ja danas posle solidnog starta od 3:0 ostadoh bez municije, uzeh snajp od protivnika, popeo sam se negde visoko, ali do kraja runde skoro da nisam imao posla. Ostadoh na 3:0. Verovatno je tu bitno strpljenje.
Vise volim blizu borbu, prsa u prsa. Volim i da trckaram (ili se vozim) i osvajam checkpoint-e, za tu angazovanost dobijaju se dobri poeni.
Nakupi se malo i za davanje pomoci ili ozivljavanje saboraca.

Uzeo sam premium nalog (sve mape itd.) za 1500 din pre tacno godinu dana od nekog lika koji je dosta dogurao. Na pocetku sam kao i neki ovde bio veoma razocaran sto me svi ubijaju, ne lezi mi kao CS. Ali sto rece neko, ne bi ni oni pobedili nas koji igramo PES par sati dnevno. Uz trening, prikupljanje informacija i fora i fazona, moze se biti ravnopravan. Meni je BF3 lepa igra, realna, kao rat uzivo, pa mi je super sto ucestvujem.
Zao mi je sto sam ovako dobru igru zapostavio (kao i BF4, Tomb Raider, Far Cry 3) zbog ovog PES-a u kojem Konami cesto rezira rezultat glupim faulovima.
Pozivam sve da se prikljuce nasem platoon-u (vodu, klanu), pod nazivom PES-SERBIA.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2955065230281533523/Da se organizujemo za neko pucanje, mada su svi serveri puni... Mozete da dodate sve clanove koje zelite, pa da se lako s nekim nadjete na serveru.