Veoma *****ano.
Malopre se desila i najgora moguca solucija,udje drugi admin i naguzi sve
Dakle,konacna odluka:
Posto vidim da se dogovori ne postuju,a ovim sistemom kazne za to nemamo,ja od sada odredjujem termine,i onaj koji ne ispostuje termin ce da bude eliminisan sa turnira,toliko jednostavno.
Dakle,satnice su
Veciti derbi vs Avatars > 29.12.,sreda,u 20.00 na serveru.
Pes Counter vs Modovi > 29.12.,sreda,u 21.00 na serveru
Izuvanje iz shuz vs Inv > 29.12.,sreda,u 22.00 na serveru
AnArchy vs M2kill > 30.12.,cetvrtak,u 20.00 na serveru
Ranoranioci vs offspring > 30.12.,cetvrtak,u 21.00 na serveru
Skilasi vs anticigani > 30.12.,cetvrtak,u 22.00 na serveru
Prep vs Wolf&Co > posto ova ostaje van vremena,a da vam ne dajem obavezan rok do pre nove godine,vase je odigrati najksanije do 31.12.,petak,13.00.Posle toga ja cu da presudim.
I par stvari:
Ako ste se skupili i sve,ne morate cekati admina,i time gubiti vreme.Slobodno krenite igrati,i kad dodjete do 15 menjate timove.Kad ocete da menjate timove(odnosno restartujete runde) onda samo svi se prebacite u spectratore i mapa ce sama da se ponisti.S obzirom da ja i Ghost znamo satnice,pokusacemo biti tu da imate podrsku admina,al' ukoliko se to ne desi,i mi ne dodjemo,samo da znate,igrajte sami.A 3. mapa mesto azteca ostaje de dust,posto ocigledno ne mozete menjati mape
Opet napominjem,kad nema amxa onda nema automatskog rec Demo komande,tako da ne zaboravite da snimate demo.
U slucaju da se jedan od timova okupi u gore navedenom roku,a ovaj drugi tim da ne dodje,ono sto vi treba da uradite jeste da uzmete screen iz gejma gde se vidi da ste vi tu a protivnici nisu i okacite ga ovde.Toliko jednostavno.
A ukoliko je jedan dosao,a drugi nije,ovaj drugi moze pokusati sam da igra protiv drugog tima,da ne bude automatik.
Najbitnija stvar:
Server nije ni moj ni ghostov.Samo admina imamo na njemu(tacnije ghost).A koliko vidim,nije jedini admin.Malopre jedan usao i kikuje.Tako da,ukoliko se ovo desi,oni koji su dobili kick nek uzmu screen ekrana gde pise da su kikovani i okace ga ovde,kao dokaz za opravdanje,pa cemo njima drugi termin da namestimo.