To su vasi prvi parovi.
Pravila:
Igra se na 2 dobijene partije.
Partija podrazumeva 15 dobijenih rundi.
Dakle,igrate jednu partiju sve dok neki tim ne pobedi 15 rundi,sto znaci da je uzeo jednu partiju.
Na svakih 15 rundi menjate se timova(cs>teror,teror>cs).
Ako me pamcenje sluzi ovo je klasicni sistem igranja cwova,mada dugo nisam u tim vodama bio.Al' za svaki slucaj,da pojasnim:
Pocinjete partiju,dogovorite se izmedju sebe ko ce prvi biti CT a ko teror(knife runda ili slicno).
Nakon toga,igrate sve dok jedan od timova ne pobedi 15 puta.S tim sto se na svakih 15 rundi menjate timova.
Nakon sto se prva partija zavrsi,pocinjete drugu,a u njoj onaj tim koji je u na pocetku prve partije bio CT sad je u drugoj teror i obrnuto
Dosta jednostavno,vi sto igrate cs ste upoznati sa tim,ako me pamcenje sluzi to je neki klasicni sistem.
Jedino pravilo koje morate da ispostujete jeste da svaki igrac u svakoj partiji mora da,po pocetku meca,snima demo.Demo se snima tako sto spustite konzolu na tilt dugme(~) te kucate "Record ime " gde umesto dela "ime " pisete sta hocete.
Ovo je bitno jer ce se po zavrsetku te vase partije,ukoliko protivnicki tim sumnja u WH i slicne prevare,on imati pravo da trazi vas demo i da ga detaljno pregleda.
Ukoliko nemate snimljen demo od partije to je automatska diskvalifikacija tima iz takmicenja.Mapa koja se igra u 2 meca: de_dust2x2
Ukoliko posle 2 meca rezultat bude 1:1,odlucujuci mec se igra na mapi de_aztec_0,s tim sto ce postavljanje bombe biti moguce samo na velikom sajtu,iliti platformi,iliti bojistu,kako ga vec zovu(naravno,kretanje igraca je dozvoljeno po celoj mapi,al' plantanje samo na velikom sajtu).
Server na kome cete igrati je: 217.26.212.61:27044
Server je stalno pod sifrom,a sifra je : scw
Sad,najbitnija stvar.
U temi za prijave je svaki tim ostavio kontakt,vi kad vidite protiv koga igrate,kontaktirajte ih,te zatim,kad se medjusobno dogovorite u koliko sati cete igrati,kontaktirajte preko PMa na forumu mene ili Ghost Ridera,posto ja i on za sada imamo adminske ovlasti na serveru.Tako cete dobiti amx plug in,te menjanje mapa i sve sto ide uz to,a ujedno i 3. osoba da prati mec.
Posto igramo na samo jednom serveru,a vama sam dao mogucnost da sami birate kad da igrate,vi kad se medjusobno dogovorite napisite u ovoj temi post tipa :
Modovi vs Skilasi
u 18.00h
da ostali znaju da je taj termin zauzet.
To je to za sada.Dan vremena pauze da svako stigne da vidi protiv koga je zaglavio da igra,a mozete i odmah poceti sa dogovorima oko satnica.
Od ponedeljka se zvanicno moze poceti igrati.
Takodje,preporucio bih da pokusate da meceve igrate u vecernjim terminima,tad su vece sanse da smo ja i ghost slobodni.