Dakle,da pocnemo sa turnirima,prvi na redu je turnir u CSu.
Iako je standardni sistem cw 5v5,mislim da se to ovde ne moze primeniti jer je premal broj nas koji cemo ucestvovati.
A opet,1v1,morali bi awp ili slicno,neku aim mapu,pa eto,odlucio sam se da odrzimo turnir u 2v2.
Dakle,pod pretpostavkom da svi vi koji ste glasali za CS mozete da igrati isti,ocekujem ove clanove
1. -leKKa-
2. [COLOR=deepskyblue]4evra[/COLOR]
3.[COLOR=deepskyblue] CREEP[/COLOR]
4. CZV!!!
5. [COLOR=deepskyblue]Doctor Who[/COLOR]
6. [COLOR=deepskyblue]Fatal1ty[/COLOR]
7. [COLOR=deepskyblue]Ghost Rider[/COLOR]
8. [COLOR=deepskyblue]Grobari_bgd[/COLOR]
9. JUG GROBARI
10. [COLOR=deepskyblue]kepakg[/COLOR]
11. LUX
12. nenadwolf2
13.[COLOR=deepskyblue] NIKOLA m 92 zemun[/COLOR]
14. Ruud
15. stefanczv
16. [COLOR=deepskyblue]Strale 97[/COLOR]
17.[COLOR=deepskyblue]bogdandelija[/COLOR]
18. [COLOR=deepskyblue]somi delija[/COLOR]
da potvrde svoje ucesce tako sto ce udariti thanks na ovaj post,a ja cu zatim plavom bojom da im obiljezim nick.
Takodje,posto se igra sistem 2v2,vi se medjusobno dogovorite ko zeli s kim da igra,te,nakon sto oformite tim,neka predstavnik tima ostavi msn za kontaktiranje,ime tima,te navede forumska imena 2 clana koji su u timu.Igrace se obicne de mape,sa pravilima koja su na obicnom cw turniru.
Naravno,ovo nije konacan spisak,ako imate kakvih drugara koji mozda i nisu sa ovog foruma,a zeljeli bi igrati,slobodno im javite,mogu i oni igrati.
dakle,imate 3 dana za prijave.Nakon isteka tog roka,ja cu otvoriti novu temu,koja se da zadrzi satnice i raspored ko sa kim igra,kao i veoma detaljna pravila koja objasnjavaju i odgovaraju na vecinu pitanja koja bi vi mogli pitati.
Tako,to je to za sada,izvolite,prijavljujte se
p.s. i da.Ovo je prvo takmicenje u CSu.
Odrzavacemo ih konstantno,u razmacima,tako da ocekujem da ce iz takmicenja u takmicenje nas broj rasti te cemo mozda tako dogurati i do nekih 5v5 mixica.Al' o tom nesto kasnije