hehe, pogledaj shta sam nashao:
Voleo bih da se ovde olaksate.. Da kazete sta mislite, sta vas muci.. Da pustite koju suzu.. Da pokazete da i mi muski (kao veci deo HT populacije) imamo emocije..
mrzim hattrick,al ga bas mrzim,random me jebe vec 3 godine,em sto me svako moze dobiti,em sto u kupu izgubim od invalida koji se ne loguje,a ja svaki dan visim po 6 sati,gledam kako sta,gdje...da bih u kupu ispao na penalima i to 4 penala sam promasio za redom....u ligi ne mogu dobiti vise od 2:0 nikog!!!!primam golove od botova,izvlacim govna svaki petak...jebe me forma,sta jos ljudi...hoce li ikada kod men zablistati...ne kukam vec komentarisem svoj mutavi tim...sta god da kupim sta god da uradim ne valja...ocekujem u skorije vrijeme da me napadnu i povrede,pa cu da se pojedem...samo izgubim volju za ucenjem a ispit mi se blizi i blizi:-)))
eto da vam se javim malo,da vam saopstim svoju situaciju...a ti pita samo da te jos jednom vidim da kukas...suti imas odlican tim i srecu u randomu,stalno iznenadjujes tako da suti:-)))
a ja cu da jos ostanem u ovoj V ligi jer ovaj sto mi je jedina konkurencija jednom rijecju ODVALJUJEEEEEEE...
Pozdrav svima
Doslovno preneseno sa konfe lige IV.52