Autor Tema: Alien vs Predator  (Pročitano 4376 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dule 93

• Čovek sa prostatom
  • Superstar
    • Pogledaj profil
Alien vs Predator
« poslato: 13. februar 2010, 16:00:36 »
za sad je izasao multiplayer demo kog mozete skinuti sa  steama

Velichina: 1214MB
1 Nivo
Deathmatch
Broj podrzhanih igracha (za demo): 8

Jel skinuo neko da odigramo neku partiju??

Luditito

• Top player
    • Pogledaj profil
Re: Alien vs Predator
« Odgovor #1 poslato: 13. februar 2010, 19:19:12 »
Skino sam ja i igro sam malo dobra igrica

Dule 93

• Čovek sa prostatom
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 13. februar 2010, 19:24:27 »
Ae da se skupimo nas 8 pa da odigramo malo....do jaja je igra...

Hell

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 17. februar 2010, 20:41:33 »
jel zna neko zasto igra ima 15 gb? ccc.. o.O
Zjuuu

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Dule 93

maremas

• Legenda foruma
    • Pogledaj profil
    • http://www.pes-serbia.net
« Odgovor #4 poslato: 17. februar 2010, 20:51:56 »
Jbg sad skidam Turok 12.5Gb, kad zavrsim bacam se na AvP, je*bu kevu sa ovim gigabajtima sreca da sam skoro uzeo novi hdd.

4evra

• Nerazzurro
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 17. februar 2010, 20:54:21 »
Citat: maremas;603874
Jbg sad skidam Turok 12.5Gb, kad zavrsim bacam se na AvP, je*bu kevu sa ovim gigabajtima sreca da sam skoro uzeo novi hdd.

to kupis freeleech na iptu? hh :)

ne vredi turok 12 gb,sem ako ne mislis nekome prodati.
ETA za AvP 1d17h,pa cemo videti kakva je
It will be born here, at the Orologio restaurant,meeting place of artists and it will be always a team of great talent.On this splendid night it's colours will be given:The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale,because we are brothers of the world

maremas

• Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 17. februar 2010, 20:58:13 »
Da da freeleech ;)

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: 4evra

maremas

• Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 18. februar 2010, 14:25:44 »

Da u današnje vreme može da piše ko hoće i šta hoće, pa čak i za renomirani gamerski časopis kao što je Game Informer, govori i prva recenzija igre Aliens vs Predator. Igra je dobila ocenu 5.75 na skali do 10, što je čist prosek i ništa više, igra koja nije vredna pažnje. Kao glavne mane, autor navodi da se igrač kao marinac prečesto bori sa jednom vrstom neprijatelja – Alienima, koji previše dezorjentišu igrača jer se kreću po zidovima i plafonu. Tu je i komentar za Predatora, koji se, gle čuda, previše oslanja na stelt i borbu prsa u prsa. O multiplayer modu jedva da postoji i jedna rečenica, što je i očekivano, jer je očigledno da nije ni bio u mogućnosti da proba multiplayer, osim možda bagovite demo verzije igre koja ne predstavljam kvalitet finalnog proizvoda.

Dakle, sve ono što krasi AvP serijal je napljuvano u ovoj recenziji. Ne kažemo da će igra biti fenomenalna, niti to očekujemo, ali neki komentari jednostavno nisu na mestu i samo govore o neprofesionalnosti autora koji očigledno nije ni probao prethodne AvP igre.
Evo šta i “Ljuti Džo” ima da kaže po ovom pitajnu:

http://www.whatsgamingon.com

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Dule 93

Dule 93

• Čovek sa prostatom
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 18. februar 2010, 17:52:07 »
Nisam igrao prethodne delove pa me zanima jel ima ova igrica singleplayer ili samo multiplayer??

Luditito

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 18. februar 2010, 18:13:18 »
ima i SP I MP

stefanACM

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 18. februar 2010, 21:03:46 »
Čini mi se da se SEGA na mala vrata vraća u FORMU i ponovo izbacuje jako solidne igirce
PES SERBIA LEAGUE V2 [WIP]
-novi sistem prikaza tabela (10-30 ms za učitavanje čitave tabele)
-totalni HD redizajn redizajn
-poboljšani prikaz izveštaja
 i još mnogo toga (predložite novi dodatak OVDE)

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Djuka

4evra

• Nerazzurro
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 21. februar 2010, 17:21:49 »
Skinuo.
Nazalost,sve na low morao,al Boze moj,nek se samo igra :)

Dakle,startovao,uzeo marince,prosao onaj tut,malo zvjerlao po nivou,ubio par aliena,zatim usao u onaj tunel gde su vrata zatvorena,okrenuo se opet i alien me napao i ubio u dva udarca,dok sam rafalio sa po njemu.
Izadjem ja i probam predatora,da vidim kakav je on.Takodje igrao onaj trening,laseri,prsa u prsa itd,pobio sve one aliene sa lakocom na vezbi te kontam da ce sa njim biti zanimljivo.
Krenuo prvi nivo,ubio one likove,unistio svoga "brata",i opet me pokosila ona 2 aliena.
Jos mi ostaje Alien,nisam s njim probao,nisam imao volje :D
Grafika lepa,sa pricom ne komlikuju mnogo,ima lepih sitnica i detalja radi dodatnog uzivljavanja u igru ali su mi elijeni nekako zajebani kad sam marinac i predator,a mogu se kladiti da kad uzmem aliena da ce me marinci razvaljivati :)
Ovo je na prvu loptu utisak,verovatno ce se popraviti moje misljenje o balansu rasa dok malo duze budem pikao.
It will be born here, at the Orologio restaurant,meeting place of artists and it will be always a team of great talent.On this splendid night it's colours will be given:The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale,because we are brothers of the world

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Luditito

Luditito

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 26. februar 2010, 18:14:56 »
danas sam instalirao igru sve na max igro sam sa marincima i predatorom(malo) odlicna igrica grafika nemam reci zajebano je kad igras sa marincima ono mrak a aline odjenom iskoci pred mene uff....sa predator odigro trening lako kao sto 4evra rece doso do neke baze sa marincima i tu sam presto da igram...hocu prvo da predjem sa marincima preso sam 15% doso do Jungle...aliene nisam probo kao i 4evra nesto ih bas i ne volim pa mi mrsko bilo...odo sad da jos igram

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: 4evra

4evra

• Nerazzurro
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 26. februar 2010, 19:49:37 »
Ako stignes okaci par screnova posto ti je sve max,pa cu i ja par onih sa ultra low,da vidimo razliku :)

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Luditito

Hell

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 26. februar 2010, 20:47:00 »
meni je igra onako..nit smrdi nit mirise, valjda zato sto sam puno vise ocekivao....volim ovakav tip fpsa, ides od A do B i usput poubijas sve, ali mi je atmosfera nekako losa i ne mogu da se uzivim + sto je jako easy...odigram 2 nivoa i smorim se..
Zjuuu