Autor Tema: Rocking Rackets Tennis Manager  (Pročitano 13064 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

gale91

• Joey Tribbiani
  • Superstar
    • Pogledaj profil
Rocking Rackets Tennis Manager
« Odgovor #30 poslato: 21. maj 2009, 20:40:07 »
Free mayk,juce sam se regovo,kupio klinca za 60 poena,i svaki turnir prodje kvalifikacije i odma ispadne,...jbt dosadno mi da cekam 4 sata za nedelju i ovaj odma da izgubi
-__-

FreeMayk

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #31 poslato: 21. maj 2009, 20:50:48 »
Citat: gale91;487115
Free mayk,juce sam se regovo,kupio klinca za 60 poena,i svaki turnir prodje kvalifikacije i odma ispadne,...jbt dosadno mi da cekam 4 sata za nedelju i ovaj odma da izgubi

Vidi Gale, preporucio bih ti da sve citas sa teme. Znam da ispadas, jer igras jake turnire za takve klince. Moras igrati JK5 turnire ako zelis da ti igra bolje igrac. Takodje ako brzo ispadnes mozes igrati prijateljske meceve da bi dobijao vise iskustva.

Turnire ne mozemo organizovati jer imam 6 seniora i 8 juniora u nasoj grupi. Moramo imati ili 16 juniora ili 16 seniora za stvanje Klub Turnira....

gale91

• Joey Tribbiani
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #32 poslato: 21. maj 2009, 21:16:05 »
ok-ok..........

Uredu ,znaci ako isoadnem iz turnira mogu iste nedelje da igram prijateljske mecheve????

edit Freemayk vidim da stedis poene ako je to to,pa ako ih imas vise jel imas onda neki popust na upgrejd ocena..???????
-__-

FreeMayk

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #33 poslato: 21. maj 2009, 21:34:30 »
Citat: gale91;487135
ok-ok..........

Uredu ,znaci ako isoadnem iz turnira mogu iste nedelje da igram prijateljske mecheve????

edit Freemayk vidim da stedis poene ako je to to,pa ako ih imas vise jel imas onda neki popust na upgrejd ocena..???????

Da recimo ispadnes u kvalifikacijama, mozes slobodno bar dva meca odigrati.
Sa tim menadzer poenima unajmljujes bolje igrace i nista vise. Planiram da kupim jednog od 700-800 pa stedim do tada...

KIMI '93

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #34 poslato: 21. maj 2009, 21:53:50 »
Usao sam u svet 9 (jedva) i u onu grupu...pozz

KIMI_SRB

gale91

• Joey Tribbiani
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #35 poslato: 21. maj 2009, 22:04:01 »
Citat: FreeMayk;487147
Da recimo ispadnes u kvalifikacijama, mozes slobodno bar dva meca odigrati.
Sa tim menadzer poenima unajmljujes bolje igrace i nista vise. Planiram da kupim jednog od 700-800 pa stedim do tada...

Free Mayk ,samo jos nesto da te pitam ,kupio sam jos jednog dosta boljeg igraca,i sad pod opcijom "iskoristi iskustvo" za njega imam 650 poena na trosenje ,...jesu li to poeni koje mogu da iskoristim za dovodjenje novog igraca ili samo za upgrade ocena,....
-__-

FreeMayk

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #36 poslato: 21. maj 2009, 22:32:29 »
Citat: gale91;487161
Free Mayk ,samo jos nesto da te pitam ,kupio sam jos jednog dosta boljeg igraca,i sad pod opcijom "iskoristi iskustvo" za njega imam 650 poena na trosenje ,...jesu li to poeni koje mogu da iskoristim za dovodjenje novog igraca ili samo za upgrade ocena,....

Upgrade poeni su to. Vidi, igrac zaradjuje iskustvene poene igranjem turnira. Sa tim poenima gradis igracu skilove. Takdje pozicija na nekom od turnira daje bodove. Udji recimo u neki turnir i stisni na nagrade, videces koliko koja pozicija daje poena. Ti poeni su menadzer poene sa kojima kupujes igrace.

gale91

• Joey Tribbiani
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #37 poslato: 22. maj 2009, 17:52:33 »
Jos jena stvar me bash zanima,---naime imam 2 igraca sa 14 i 19 godina.....i sad ovom sa 14 godina u tabeli za "iskoristi iskustvo" imaju 3 stavke---poeni,godine,onda one kao loptice i zadnje je "trening vredi"....e sad sta znaci svaka od tih stvarcica ,i zasto mi se cini da kolko god put pojacam servis opciju stoji mi na 0.3 loptice ,...i sta znaci onaj faktor godine jer mi na vestinu i servis stoji 66 % ,a na dubl 100%.......ako moze detaljno objasnjenje........poz
-__-

FreeMayk

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #38 poslato: 22. maj 2009, 19:39:32 »
Citat: gale91;487650
Jos jena stvar me bash zanima,---naime imam 2 igraca sa 14 i 19 godina.....i sad ovom sa 14 godina u tabeli za "iskoristi iskustvo" imaju 3 stavke---poeni,godine,onda one kao loptice i zadnje je "trening vredi"....e sad sta znaci svaka od tih stvarcica ,i zasto mi se cini da kolko god put pojacam servis opciju stoji mi na 0.3 loptice ,...i sta znaci onaj faktor godine jer mi na vestinu i servis stoji 66 % ,a na dubl 100%.......ako moze detaljno objasnjenje........poz

Lako da ti objasnim. Faktor Godina ti je 66%. TO znaci da 44$ su ti jeftiniji poeni za igraca jer je mlad. Kada ostari malo, izjedacice se na 100%. Kada bude imao vise od 15g, prelazi 100%. Servis ti stoji na 0.3 lotice jer jos nisi doboljno istrenirao za povecanje. Takodje Jacina igraca ti daje bonus, na te loptice. Recimo ako imas Jacinu igraca 4, na 20 poena ces imati jednu lopticu, na 40 , dve itd.

Inace odigrao se prvi PES Open na RR-u!!!

U finalu su igrali:

Head to head
Andres Savalos [2] GER>> 6/2 6/1 6/4 <>

Andres Savalos je pobedio, a vlasnik igaca je  Ruud.
Cestitamo... :):ziveli:

Elvis_B11c

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #39 poslato: 22. maj 2009, 20:13:10 »
Нисам био код куће цео дан па нисам могао да пратим уживо турнир. Ја сам имао два представника у синглу, један је испао у првом колу, а други у четвртфиналу. С обзиром да су јуниори задовољан сам и надам се да је све прошло у најбољем реду. Честитке победнику па да ускоро играмо још један са можда већим бројем играча.

FreeMayk

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #40 poslato: 22. maj 2009, 21:31:24 »
Citat: Elvis_B11c;487746
Нисам био код куће цео дан па нисам могао да пратим уживо турнир. Ја сам имао два представника у синглу, један је испао у првом колу, а други у четвртфиналу. С обзиром да су јуниори задовољан сам и надам се да је све прошло у најбољем реду. Честитке победнику па да ускоро играмо још један са можда већим бројем играча.

Pa da. Bilo bi zanimljivije da odigramo sa 32 igraca. Ali polako, jos nas treba, svako treba da ulozi po 2 igraca, da recimo sada svi stavimo sve svoje bilo bi nas 30, sto je ok, mora da bude preko 50% prijavljenih da bi se odigrao turnir.
Ovim povodom pozivam i ostale da se pridruze igri i svetu 9, jer nas u Srbija Klubu ima vec 15.

Ruud

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #41 poslato: 23. maj 2009, 01:09:56 »
Pobedio sam....:D::
MSM ...xD
Fazon kod kupvine igraca je da se uzme neki od 26 godina, vec iskusan.....:D::

Џони

• За те црвено-беле боје
  • Superstar
    • Pogledaj profil

FreeMayk

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #43 poslato: 23. maj 2009, 20:22:04 »
Citat: nikmar;488378
Evo sledeci turnir (Istanbul) igra dosta nasih igraca. :D

4  T. Tsiamita  106th  FreeMayk
7  E. Barber  282nd  nikmar
14  T. Gaínza   606th  FreeMayk
16  B. Kenmotsu  712th  FreeMayk
18  F. Jerdonek  737th  nikmar
21  N. Silkov  791st  wade

Nikmar, udji u Game World 9, tamo nas ima oko 16 u klubu i organizuje se turnir 'Pes Masters' u 23-oj nedelji. Takodje ostali sa GW 9 neka odu na GW 7, jer svako moze igrati na dva razlicita sveta?

Inace u Instabulu sam izgubio u  finalu dubla, a u Singlu igram polufinale. :clown:

Elvis_B11c

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #44 poslato: 23. maj 2009, 20:49:17 »
Е да пријављујте се за ПЕС мастерс.

E да видим могу да се региструјем за два турнира па ако на бољем прођем квалификације играм њега а одустанем од лошијег. Тј. видим да неки играчи тако раде, јер сад на ЈК5 турниру мој играч требало да игра против првог носиоца а одједном сад њега нема, погледам он игра ЈК4.