Autor Tema: Rocking Rackets Tennis Manager  (Pročitano 13063 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

FreeMayk

• Top player
    • Pogledaj profil
Rocking Rackets Tennis Manager
« Odgovor #15 poslato: 21. maj 2009, 13:27:49 »
Citat: gale91;486919
Free mayk,moze savet---jel bolje da uzmem 2 igraca ili da budzam ovog jednog

Moj savet svima je da unajme igrace od 14-15 godina i krenu polako sa razvijanjem igraca. Bitno je da imaju talenat, jer talenat doprinosi vecem broju iskustvenih poena. Takodje gledajte da sem talenta i ostale ocene ima solidne. Minimalno 2. Ali ne ocekujte od vestine i servisa da ce imati ocenu 2. To je tim mladim veoma mala ocena. 2 sam mislio za Jacinu, Brzinu, Izdrzljivost.

Citat: sesta.bg;486918
Registrovao sam se i ja na svet 9 - sesta_bg

Dobrodosao na 9(devetku)! :)
Pridruzi se Srbiji Klubu?

MarkoNG

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: 21. maj 2009, 14:09:14 »
i ja sam,user MarkoNG!

4evra

• Nerazzurro
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 21. maj 2009, 14:20:50 »
moja vam je preporuka da sada uzmete jednog igraca,pa za par godina(prema vremenu iz igre) uzmete kasnije jos jednog mladog.Tako cete kasnije izbeci da vam svi igraci u isto vreme ostare i postanu slabi i skoro beskorisni.Ako budete imali igrace razlicitih generacija onda ce uvek biti barem jedan koji ce biti u top formi ;)
It will be born here, at the Orologio restaurant,meeting place of artists and it will be always a team of great talent.On this splendid night it's colours will be given:The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale,because we are brothers of the world

gale91

• Joey Tribbiani
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 21. maj 2009, 14:24:19 »
ajde organizujte turnir za serbia klub----inace nas tim je 16. valjda.....
-__-

FreeMayk

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 21. maj 2009, 15:48:54 »
Citat: gale91;486968
ajde organizujte turnir za serbia klub----inace nas tim je 16. valjda.....

Malo tenisera imamo sada. Malo da se razvijemo i povecamo pa cemo sigurno odigrati prvi turnir od 16 igraca. Trenutno sam najaci, pa ne bi bilo fer, dok ne utrenirate malo igrace.

Elvis_B11c

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 21. maj 2009, 15:55:44 »
Ма ко да је битно ионако се не рачуна. Није лоша игра али за разлику од сличних на нету немаш шта много да радиш кад се пријавиш за турнире.

FreeMayk

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 21. maj 2009, 16:05:25 »
Citat: Elvis_B11c;486994
Ма ко да је битно ионако се не рачуна. Није лоша игра али за разлику од сличних на нету немаш шта много да радиш кад се пријавиш за турнире.

Pa ne znam sta nude drugi menadzeri ali ja ne poznajem bolji teniski menadzer. U igri unajmlju se igraci, treniras im skilove i prijavljuse na turnire. Tosle sve te me;eve pratis i gledas kako ti igra igrac. Tako i znas sta da mu ubuduce treniras...

Elvis_B11c

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 21. maj 2009, 16:16:21 »
Нисам мислио на друге менаџере него на друге он лајн игре. Типа Омерта или тако нешто где нон стоп си активан. Али ок је игра јер је урађена реално.

gale91

• Joey Tribbiani
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 21. maj 2009, 17:49:04 »
Nesto me zanima ,postoji li mogucnost da recimo ja i npr freemayk igramo u dublu,ako vec ja sam nemam 2 igraca----2. stvar sto jos moze da se budza osim serve ,vestine i dubl skila,....???????
-__-

FreeMayk

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: 21. maj 2009, 19:47:20 »
Citat: gale91;487023
Nesto me zanima ,postoji li mogucnost da recimo ja i npr freemayk igramo u dublu,ako vec ja sam nemam 2 igraca----2. stvar sto jos moze da se budza osim serve ,vestine i dubl skila,....???????

Iako sam radio prevod zaista ne znam kako funkcionisu turniri. Znam da ima za najmanje 16 igraca. E sada, da li mora 16 menadzera ili 16 tenisera stvarno ne znam. Takodje kada se prijavite za to takmicenje, znam da moraju vam igraci biti slobodni i da ne igraju neki drugi turnir te nedelje...

Dule 93

• Čovek sa prostatom
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #25 poslato: 21. maj 2009, 19:52:22 »
A jel ima slika dok igraju mech,ili samo rezultat na kraju....??

FreeMayk

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #26 poslato: 21. maj 2009, 19:57:35 »
Citat: Dule 93;487061
A jel ima slika dok igraju mech,ili samo rezultat na kraju....??

Imas utakmicu. Kada vidis koliko minuta je pre utakmice ako sacekas do kraja, imas opciju 'uzivo'. Kada na to stisnes , otvara ti se sa desne strane mec. Serva po serva i pratis svaki poen, to jest` ceo mec...

Elvis_B11c

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #27 poslato: 21. maj 2009, 20:06:55 »
Ја креирао турнир али је отказан јер сам се само ја пријавио или је неко од вас отказао. Треба 16 играча а не менаџера, па ја мислим да можемо да одиграмо један. Само да се договоримо за недељу.

gale91

• Joey Tribbiani
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #28 poslato: 21. maj 2009, 20:09:39 »
ne,nema nas 16 nikako.......mozda 10-12
-__-

FreeMayk

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #29 poslato: 21. maj 2009, 20:31:48 »
Citat: Elvis_B11c;487085
Ја креирао турнир али је отказан јер сам се само ја пријавио или је неко од вас отказао. Треба 16 играча а не менаџера, па ја мислим да можемо да одиграмо један. Само да се договоримо за недељу.

Slazem se u vezi turnira, ali taj turnir moramo se svi prijaviti. Ako prodje jedna nedelja a manje od 50% ima prijavljenih, automatski se otkazuje...
Ajde ja cu sada jedan kreirati, pa se vas sto vise prijavite. Game World 9 je u pitanju! ;)