Autor Tema: Rocking Rackets Tennis Manager  (Pročitano 13066 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

FreeMayk

• Top player
    • Pogledaj profil
Rocking Rackets Tennis Manager
« poslato: 19. maj 2009, 23:21:31 »
Veliki sam fan tenisa i menadzerija. Igrao sam ih dosta ali RR je po meni najbolji. Poceo je maja meseca. Unajmljujete igrace, sprovodite ih kroz turnire svih kategorija. Sva pravila su uzeta od ATP-a 2009. Stvarate igrace od 14g pa do 40. Imperativ je svakako Gren Slem!
Ima oko 100000 menadzera za sada!!!

Ukoliko neko vec igra, neka se javi ovde, pa da se dogovorimo oko stvaranja Srpskih klubova.
Ko voli tenis i Srbiju, neka se prijavi ovde:

http://rockingrackets.com/?page=register&ref=FreeMayk

KIMI '93

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 20. maj 2009, 17:16:58 »
Evo ja sam se registrovao,nik mi je KIMI_SRB
Ja ne mogu da se snadjem,ne znam kako se igra,pa jel bi mogao neka uputstva da stavis...

FreeMayk

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 20. maj 2009, 18:11:53 »
Citat: KIMI '93;486564
Evo ja sam se registrovao,nik mi je KIMI_SRB
Ja ne mogu da se snadjem,ne znam kako se igra,pa jel bi mogao neka uputstva da stavis...

Evo ovako. Preporucujem ti da se prijavis u svetove 7,8 i 9. Jer smo tamo 4evra i ja, a i nasih ima najvise. 4evra i ja smo uyeli odgovornost da prevedemo igru, tako da sta god vas interesuje, slobodno pitajte.

Kada se ulogujes u jedan od svetova na pocetku imas 150 kredita. Od toga unajmljujes igrace. Najjefriniji su juniori od 14 do 18 godina. Najbolje bi bilo da svako uzme balavce od 14-15 godina i razvija ih polako. Serveri imaju svoju brzinu protoka vremena. Recimo na brzim serverima igra se dnevno oko 6 turnira, na sporim samo 2. Kada uzmete igrace onda ih registrujete na turnire, gde zelite da igraju. Postoje bukvalno svi tipovi turnira. Od Amaterskih, do juniorskih, chelendzera, fjuchura, mastersa i gren slemova. Takodje postoje i nacionalna takmicenja. Srbija na svetu 9 je trenutno 13-ta.

Ako imas i dalje nekih problema, slobodno se javi.

P.S. Uroshe dobrodosao u Srbija Klub! ;)

4evra

• Nerazzurro
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 20. maj 2009, 18:26:41 »
Takodje na pocetku sa vasim juniorima ucestvujte vecinom u JK5(juniorski kvalitet 5) posto su oni najslabiji i za pocetak vam je tu najlakse.Takodje pogledajte bonuse koje vas igrac dobija za odredjene podloge.Ukoliko mozete forsirajte podloge koje daju veci bonus.Svako malo cete dobijati opciju da unapredite igracu vestine,servis ili dubl pa ne zaboravite i to(ima na pocetnoj stranici,desno,kraj igracevog imena.

Igram i ja,jedan dan iz igre traje 2 sata,tako da brzo vreme tece i mozete relativno brzo da razvijete igraca.Obuhvaceno je sve,kupovina,treniranje igraca,turniri,sve realno,zatim i nakon sto karijera igraca bude na zalasku,moze vam igrac postati trener sa sledece generacije mladih nada.

Prevod igre na srpski jezik je pri kraju.Verovatno do sutra biti zavrsen(na 80% je).
It will be born here, at the Orologio restaurant,meeting place of artists and it will be always a team of great talent.On this splendid night it's colours will be given:The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale,because we are brothers of the world

FreeMayk

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 20. maj 2009, 18:42:02 »
Prevod se radi na cirilici Srpski jezik. Bolo mi je oci sto nas narod koristi hrvatski. Krenuo sam pre par dana prevod, ubrzo mi se pridruzio Evra, jer mu se svidela igra.

Urose ajd vidi da se prikljuces svetu 7 ili 8 da bi napravili i tamo Srbija Klub?

P.S. Evra, trudi se danas da bude zavrsen prevod, ja cu se nocas aktivirati iako imam tezi raspored! ;)

Elvis_B11c

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 20. maj 2009, 18:44:14 »
Ја сам на свету 9 - Dacia.

FreeMayk

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 20. maj 2009, 22:37:01 »
Uformljena su nasa dva kluba na svetovima 7 i 9.
Sta su klubovi?
Po je skup poznanika. Lakse pratite svoje drugove, njihove meceve i uspehe. Takodje postoji opcija kreiranja licnih turnira. Recimo da nas ima 10. Kreiramo turnir od 16 igraca po nokaut sistemu, registurujemo nase najbolje igrace i onda se takmicimo. Igraci ne dobijaju poene ali zato dobijaju iskusvo koje je najvaznije.
Sem naseg 'Srbija Klub-a' postoje i ostali klubovi. Postoji rejting svih tih klubova. Ocena zavisi od uspesnosti tenisera koje menadzeri poseduju. Sto klub ima uspesnije tenisere, klub na rejtnig listi napreduje...

Uro$

• Regular
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 20. maj 2009, 23:38:40 »
Igrica je odlicna, a posebno sam se obradovao kada sam video da i mi imamo nas klub... Svima bih preporucio da se registruju da nas bude vise...

Ghost Rider

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 20. maj 2009, 23:57:01 »
Evo i ja sam se reg,Nick mi je N1koL4 usao sam u svet br 9,i sta sad kako da uzmem igraca nekog?Nemam pojma...

FreeMayk

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 21. maj 2009, 00:03:01 »
Citat: Ghost Rider;486780
Evo i ja sam se reg,Nick mi je N1koL4 usao sam u svet br 9,i sta sad kako da uzmem igraca nekog?Nemam pojma...

Dobar ti je nik ! :)
Pa lako se uzimaju igraci. Kada se prikljucis svetu, imas opciju Hire Player ili Unajmi Igrace (ovo jos nemas, posto nije zavrsen prevod). Tamo trazis igrace od 14 do 27+ godina. Svi imaju svoje skillove i svoju cenu.

gale91

• Joey Tribbiani
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 21. maj 2009, 10:33:20 »
eVO sTIGLO MI JE I OBAVESTENJE da ima srpski prevod i odma sam ga turio...svaka cast za Free maykai 4 evru.......a sad nesto da vas pitam kad ocu da se prijavim na neki turnir idem na ono strik pored turnira koji ocu i onda dole registration...jel to to?????i kako da znam tacno kad se odigravaju mecevi .......pozzz
-__-

Ruud

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 21. maj 2009, 11:09:18 »
Sta mu znaci ovo iscrpljenost?
Regovo sam se na server 9 , i nasao sam dobrog 16godisnjeg igraca, ali mu je iscrpljenost 100%
DA ga uzmem?

Uzeo sam ga....:D
Prikljucio sam se vasem klubu, samo me prihvatite!!!
:D

FreeMayk

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 21. maj 2009, 12:52:58 »
Citat: gale91;486872
eVO sTIGLO MI JE I OBAVESTENJE da ima srpski prevod i odma sam ga turio...svaka cast za Free maykai 4 evru.......a sad nesto da vas pitam kad ocu da se prijavim na neki turnir idem na ono strik pored turnira koji ocu i onda dole registration...jel to to?????i kako da znam tacno kad se odigravaju mecevi .......pozzz

Да новост је да је одрађен превод за Српски језик. Велику помоћ само имао у Еври, хвала му. Сада можете сви имати игру на Српском.
Да Гале да штиклираш турнире. Имаш опцију за сингл и дубл. Тако ћеш играте те турнире. Што се тиче праћења мечева, имаш тачно време недеље која је и када истиче за колико сати. Када дође ред на недељу када си се регистровао за мечеве, играћеш. Можеш пратити уживо ако имаш времена.

Citat: Ruud;486876
Sta mu znaci ovo iscrpljenost?
Regovo sam se na server 9 , i nasao sam dobrog 16godisnjeg igraca, ali mu je iscrpljenost 100%
DA ga uzmem?

Uzeo sam ga....:D
Prikljucio sam se vasem klubu, samo me prihvatite!!!
:D

Руд 100% значи да је неисрпљен. :) Тако су програмери урадили. Гледај тих 100% као енергију, када почне да опада, не ваља.
Примили смо те у клуб! ;)

sesta.bg

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 21. maj 2009, 12:57:45 »
Registrovao sam se i ja na svet 9 - sesta_bg

gale91

• Joey Tribbiani
  • Superstar
    • Pogledaj profil