Jeste da ima tema "Java igrice" ali je poprilicno stara pa da je ne obnavljamo,a i ova tema ima drugaciju svrhu - sluzi samo za fudbalske igrice
Prosle nedelje bio sam na moru,i toliko sam se smorio da sam posle godinu dana(ne bukvalno) usao u folder "Igre" na mobilnom..iako ove igrice imam jos od kad su izasle,mislim da ih nikada nisam igrao kao za ovih 10 dana
Real Football 2009 Screenshots:
Moje misljenje: Po meni najbolja fudbalska igra,koju sam jos od 2004 godine poceo da igram.Ima ubedljivo najrealniji gemplej od svih ostalih fudbalskih igrica.Ono sto je PES na kompu to je RF predstavljao na fonu
Pro Evolution Soccer 2009Screenshots:
Moje misljenje: Najvecu prednost PESa jeste BT mod
Tokom skole na svakom casu sa ortacima pikam PES
Malo losiji gemplej u odnosu na RF,medjutim odlicno odradjeni sutevi i udarci glavom,medjutim nedostatak licence i driblinga...
FIFA 09Moje misljenje:Kao i na kompu najgora fudbalska simulacija..nisam je upalio ni 2 puta,odma sam je obrisao...
Real Football Manager Edition 2009Moje misljenje: Igrica koju sam najvise igrao
Presao sam jednu sezonu sa Real Madridom i osvojio ligu,kup i ligu sampiona.Poslao sam Ronaldu ponudu od 110 miliona i odbio je,kao i Kaka 95 milki :taz: Ali sam doveo Ibrahimovica,Richia,Vidica i Zigica
Jedina simulacija menadzera za telefon
Igrate li vi neku od ovih igrica kada se smorite u basu?