Ne znam da li ima ova tema več na forumu, ako ima izvinjavam se. Išao sam na search, kucao "pool" i nije ništa izbacilo. E ovako, reč je kao što vidite o bilijaru koji se pika online, registracija i download su besplatni. Možete igrati tzv. trening partije za dž, možete igrati u poene (u početku ih imate 500) i ako ste dovoljno hrabri i ludi možete igrati i u keš.
Registracija je jednostavna i ne zahteva verifikaciju mejlom i slično, možete čak napraviti i više naloga ako želite, samo je potrebno da ubodete slobodan username. Postoji nekoliko vrsta bilijara (8 ball, 9 ball, 15 ball...), tu je i Snooker, postoje i razni turniri itd, itd... Kad pikate bilijar sa strane je mali prozor za chat, tako da kad igrate sa nekim ortakom možete da ga prozivate.
Softver je mali, zauzima 7,28 MB, ali kad skinete igricu moračete da skinete još nekih dodatnih 10-ak MB (ne razumem se baš najbolje, ali kapiram da je to server i tako to...). Preporučujem, navlakuša je teška! Ja sam juče instalirao igru, ceo dan i evo skoro celu noč pikam.
DOWNLOAD