Autor Tema: Pro Evolution Soccer 2 / Winning Eleven 2002  (Pročitano 76536 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Osbourne

• Professional
    • Pogledaj profil
Citat
1. Skines tih 30 mb
2. Unzipujes i kliknes dva puta brzo, levim klikom misa, na instalaciju
3. Kod same instalacije jako je bitno da ne menjate PATH tj. nemojte da bacate u npr. C/ program files/ weol, vec samo izaberite nesto od ponudjenog : c/weol, d/ weol...
4. kad ste to zavrsili, imate ikonicu na desktopu "WEOL'10 4.0". Opet dva puta brzo levi klik na misu. Izadje vam prozor sa ronijem, CR-om i mesijem. Tu imate 4 konfiguracije od kojih su vam potrebne samo ove dve "(autorun)", to su prva i treca. Jedna je kad hocete da igrate sa klubovima a druga za reprezentacije.
5. desni klik misa na pomenute configuracije pa udjite na quick configure. Otvori se prozor sa pluginovima gde je potrebno podesiti samo Dark men plugin za grafiku. Obelezite dark men levim klikom misa , pa imate dole configure, kad se otvori to, opet na configure i onda tu samo promenite window mode u fulscreen.
6. Kontrole podesavate tako sto udjete u quick configure, pa option, pa "start epsxe for pad config", ok, config, game pad, pad 1, podesis, close.
7. da bi ste igrali kliknete dva puta brzo na onu konfiguraciju koju zelite. Ukljuci vam se prozor sa serverima. Ako hocete da igrate protiv kompa, samo zatvorite taj prozor.

Ovo sam kopirao sebe sa drugih foruma gde sam ostavljao "uputstvo" :D

@avet
Ovo ne mozes da bacis na cd i da igras, tj. i mozes ali nema smisla bez zvuka... Imas na netu da skines full igru, narezes na cd i pikas... Mozes i patch da ubacis pa onda da narezes...

db8pasta

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Re: Pro Evolution Soccer 2 / Winning Eleven 2002 ONLINE (WEOL'08 Patch) [PC-ONLINE /
« Odgovor #256 poslato: 10. januar 2011, 00:26:52 »
Citat: Osbourne;753429
Ovo sam kopirao sebe sa drugih foruma gde sam ostavljao "uputstvo" :D

@avet
Ovo ne mozes da bacis na cd i da igras, tj. i mozes ali nema smisla bez zvuka... Imas na netu da skines full igru, narezes na cd i pikas... Mozes i patch da ubacis pa onda da narezes...

Daj ako imas link za full igru sa ovim zadnjim patchom da radi, okachi link. Ja sam skinuo preko 1.2 Gb patcheva i samo mi ne radi ovaj preko koga oni igraju ligu... Na ePSXe nekako i radi ovaj sa klubovima, a na PS1 nece nijedan.

dj90

• Non mollare mai
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
Samo malo na gore, post 243. Sve lepo piše
Prima squadra della capitale !

ismar_tr

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Imam problem sve nastimam da igram offline i konfiguraciju tastature,,i kad mi pise pres any key sta god pritisnem ne reagira,,pa znate li kako da rijesim ovaj problem ... ?

Ludak90

• Professional
    • Pogledaj profil
Ja kada pokusam da udjem kod nekoga kaze mi, its not on your list. Tako da samo mogu sa ortakom da igram... Sa ostalima nema sanse. Jel zna neko zasto je tako?

db8pasta

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Re: Pro Evolution Soccer 2 / Winning Eleven 2002 ONLINE (WEOL'08 Patch) [PC-ONLINE /
« Odgovor #260 poslato: 10. januar 2011, 20:19:41 »
Citat: dj90;753561
Samo malo na gore, post 243. Sve lepo piše

Ma sve je to ok, ja sam sa tog linka i skidao prvi put, ucita igru, meni, biram timove i kad podesim dresove, vreme i ostalo ukoci na onom ekranu kad su slowa winning eleven u donjem desnom uglu. To je za reprezentacije, a za klubove udje i na mec ali su igraci prekriveni roze kockicama, kao i sva moguca podesavanja. imam dobru verziju emulatora i sve pluginse i sve ostale igre mi rade a imam ih preko 400... Cak i WE 2002 sa nekim drugim patchevima mi radi, samo ovaj njihov nece. Naravno, mogu da igram na WEOL 4.0 offline, ali mi treba da narezem na PS1 cd, pa da igram sa drugarima... Jel tebi radi na PS1 ili bar na emulatoru dobro?

Osbourne

• Professional
    • Pogledaj profil
« Odgovor #261 poslato: 10. januar 2011, 20:24:37 »
Mora da hoce, ja sam patchovao full iso i sa club i sa national patchom preko "ppf o matic"-a i uvek je najnormalnije radilo...

db8pasta

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #262 poslato: 10. januar 2011, 20:24:48 »
Citat: Ludak90;753601
Ja kada pokusam da udjem kod nekoga kaze mi, its not on your list. Tako da samo mogu sa ortakom da igram... Sa ostalima nema sanse. Jel zna neko zasto je tako?

Gladej koju igru taj neko igra, verovatno pokusavas da igras sa nekim ko u tom trenutku igra neku drugu igru na serveru. Kad kliknes 2 puta na prvi WEOL link nemoj da ides na jedan server nego imas dole MASTER SERVERS LIST, pa onda idi na WAITING GAMES, takodje na donjoj granici prozora, i tu ti izlista igre koje se igraju, poredjaj ih i izaberi neki WE/PES 2010 slibodan link...

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Ludak90

db8pasta

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #263 poslato: 10. januar 2011, 20:26:55 »
Citat: Osbourne;753899
Mora da hoce, ja sam patchovao full iso i sa club i sa national patchom preko "ppf o matic"-a i uvek je najnormalnije radilo...

E jbg, kod mene nece, kazem, nije da ja ne znam kako se to radi, narezao sam preko 15 verzija (patcheva) u poslednja 2 dana, i samo mi ovaj ne radi. Isto i kod mog brata. A radi mi npr onaj CL 2003-04 sa Partizanom (ali bez Sase Ilica u timu!?!).

dj90

• Non mollare mai
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
Evo najboljeg peča za prošlu sezonu, ima i Partizan :ave:

here I bring greetings patch HIGHLY RECOMMENDED!! I want to share and will not be lamentar.Este temparada patch contains the complete Champions League 2011 and 2011 Champions League finalist only 16 teams.
The patch comtiene:

-52 Different teams
-New Title
-FIFA and Konami logo
-New Menu title
2D-Banderita menu (only shield presentation of league)
-MRC 95%
-Contains 20 teams from the Premiership least MRC (Master League)
-Contains the Bundesliga almost complete (Note: the bundesliga is another patch that is ready and is separate to rise after
Full-Tex 100% HD (teams like Manchester are repeated from different Secundary other is uniform.
Cup-New presentation for both CL and EL
New Trophy-CL and the U.S. (Note: edited the cup is only showing 8 to end, do not include the incorporation of the new cup that shows when the game ends
-Callnames important for teams of PES 2010 and some 2011
-New New Song and Perfect SYncronizacion
-New Credit at the end of the game, changed the name of the game Winning Eleven 2011 World Season
-New menu music to the Hymn of the champions if they emulate the iso psx emulator psxfin or be heard
-New Original Weol Lawn for almost every stage, I think the real champions stadiums have this grass
Simulated-Stadium Champions League in HD Edited 98% with its valleys
100% CL-MRC and the hacker weol Sss
Commentary PES-10 Carlos Maldini
-Edited sound international Champions League Cup
Without further to say that Talk pictures!

Here The Download Link Full ISO: http://www.megaupload.com/?d=IW0CDDRM

Extraction of All callnames of PES 2011 in Audio Enumerator as AB C. .... Z Alphabetical: Note!: Just listen and extract q Trimming ago I x example is the program Audacity to trim can also be done with any software audio trimmer. Trimming Once you convert it over to Speed ​​128kbs 22020de frequency of Waw with 16Bit format and litho-insert the callnames editor of Mephisto. These callnames are to fill the patch with more than q brings callnames

Here the link to download callnames: http://www.megaupload.com/?d=J4GCSECX

Link here to see the images and album of the Game: http://www.megaupload.com/?d=JFXNOV1L

Here the Link to download new songs and some are inserted and tested it have good Syncro another patch, just to complete what remains to insert q here: http://www.megaupload.com/?d=TSLBSXWC

The patch cost me blood, sweat and hunger I hope you like the patch like me if they want to make any changes they can. Greetings to all users of Pasionwe Discuss if you like or not

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Коста

goran_pesmaster

• Superstar
    • Pogledaj profil
    • http://www.fm-yu.com
Stojkovic isti :XD:

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: dj90

Коста

• Superstar
    • Pogledaj profil
Skidam pa javljam kakav je :D , nego dj90 jel mozes da mi das sajt gde si nasao ovaj pec ? Hteo bih da nadjem jos nesto zanimljivo u vezi ove igrice ( Pro Evolution Soccer 2 ).

EDIT: Skinuo sam ali kad otvorim folder imam samo dva fajla, i ne znam sta da radim, jel treba neki emulator ili program da se pokrene ova igrica ?
« Poslednja izmena: 12. jul 2011, 14:57:26 od strane Коста »

dj90

• Non mollare mai
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil
Ne znam, ja sam na fejsu to našao sasvim slučajno u nekom komentaru.

Treba ti emulator

dj90

• Non mollare mai
  • Legenda foruma
    • Pogledaj profil

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: CHUPO93, Barselonac

CHUPO93

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #269 poslato: 21. decembar 2011, 16:43:50 »
ja sam se prijavio za rank pa kad oce neko da bacimo ovaj 6.0  patch :)
САША ИЛИЋ #22 :batman:
[/I][/B][/FONT]